Wil je jouw kamer een andere popsterrenlook geven, bijvoorbeeld de Lady Gaga of Snoop Dogg slaapkamer? Denk altijd aan luxe, glans en spiegels. Popsterren leven in de spotlights. Laat dit zien in de kamer.

Lady Gagakamer

Lady Gaga staat bekend om haar bizarre outfits en haarstijlen, daarom is het in de kamer bijvoorbeeld leuk om een opbergbank te maken waarin je verschillende jurken, pruiken en brillen stopt. Doe een mooie lijst om de poster van je idool. Van sommige popsterren zijn er hele mooie en bijzondere foto's te vinden in kleine achteraf zaakjes. Deze zijn natuurlijk van betere kwaliteit dan de posters die je uit tijdschriften kunt halen. Probeer op internet te achterhalen waar je zo'n foto kunt vinden. Het staat mooi op bijvoorbeeld je bureau of plankje en is sowieso leuk om te hebben.

De rapper-room

In het geval van een Snoop Dogg of 50 Cent kamer moet je denken aan donkere bedden, met donker satijn of zijden dekbed- en matrasovertrekken. Je kunt een wand een gouden kleur geven. Leef je uit met donkere en gouden accessoires. Doe de bureaustoel de deur uit en leg daar grote zwarte zitzakken voor in de plaats. Ook mag diamant niet ontbreken. Koop kleine diamantensteentjes in een knutselzaak en plak de steentjes op mappen, de spaarpot, blikjes, het pennenbakje, enzovoorts. Gedimd licht en zwarte luxaflex en je hebt een echte rapperkamer.