Huis
Thuis bij Moïse Trustfull
Thomas en Evelyn zijn in Amsterdam, bij actrice Moïse Trustfull. De 21-jarige laat haar vers gekochte huisje zien, én we maken een mooie werkplek voor d'r.

Kort geleden heeft Moïse een rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden te pakken gekregen. Maar dat is niet het enige waar ze zich mee bezig houdt: ze heeft ook een goedlopende sieradenlijn. Om hiervoor lekker aan de slag te kunnen in haar nieuwe huisje zou ze graag een werkplek willen. Maar goed, eerst even rondkijken!

Eerste huis

Tot voor kort woonde Moïse nog bij haar ouders. Moeder Quinty ken je van Koffietijd, en ze heeft ook een tijdje Eigen Huis & Tuin gepresenteerd. ''Het was even wennen hoor, om het huis uit te gaan,'' vertelt Moïse. ''Maar het is zó fijn.'' Ze woont hier nu twee weken, maar het voelt meteen al als een thuis. 

Kookgek

Omdat Moïse dol is op koken, wilde ze heel graag een grote keuken. ''Mijn specialiteit is truffelrisotto. Mijn vrienden zijn er dol op, en ik vind 'm zelf eigenlijk ook heel lekker. Koken lukt alleen niet elke dag, maar dat zou ik wel willen.'' 

Modern bureau

Voor haar sieradenbedrijf ByMoïse heeft Moïse plek nodig, maar dat is er in haar nieuwe stulpje nog niet. De kantoorruimte is er wel, maar er staat nog geen bureau. Dus daar gaat Thomas eens iets aan doen! Het bureau dat ze maken, heeft een groot werkblad en voldoende opbergruimte en is modern wit. Wil je weten hoe je dit bureau ook maakt? Kijk dan hier voor de werkbeschrijving. 

Als nieuw

Met het nieuwe bureau in deze ruimte is het kantoortje een werkplek geworden waar je u tegen zegt. Hieronder zie je hoe het geworden is! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.