Tuin
Haag in een handomdraai
Als je meer privacy in je tuin wil, kan je 'm afscheiden met een schutting. Dat ziet er alleen wel wat kaal uit. Kies je voor een kant-en-klaar-haag van klimop, dan is deze afscheiding een stuk groener en sfeervoller. √Čn hij zit in een mum van tijd in elkaar.

De Mobilane Kant & Klaar Haag is de ideale oplossing: een groene, dichte haag die onmiddellijk op natuurlijke wijze privacy geeft. Tom plaatst 'm ook in de stoere tuin in Hillegom. 

Biologische wijze

Deze kant-en-klaar-haag is gekweekt in bakken van kokos. Graaf een geul en je plant de haag eenvoudig in de grond. De kokos verteert op biologische wijze in de grond. Je kunt kiezen uit verschillende haagmaten (vanaf 1 tot 3 meter) en soorten zoals klimop, beuk en vuurdoorn. 

Weinig onderhoud

De hagen zijn 2 jaar lang professioneel gekweekt en kan je direct gebruiken. Je hoeft dus niet te wachten tot ze zijn volgroeid. Daardoor krijgt de tuin een volwassen uiterlijk en heb je direct privacy. Bijkomend voordeel: de haagpanelen kunnen in alle jaargetijden geplant worden en vergen nauwelijks onderhoud. Bovendien zijn ze niet moeilijk om te installeren: je haakt ze zo in elkaar. Voor meer informatie kijk je op mobilane.nl. 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.