Huis
Klussen met... Mari van de Ven
Zijn ‘museumpje’ staat al aardig vol, maar toch is er volgens Mari van de Ven nog genoeg ruimte. Hij heeft zijn huis helemaal zelf ingericht, maar voor dit projectje schiet Thomas hem toch even te hulp…

Mari heeft namelijk heel veel schoenen die hij ‘stylish heeft weggestopt’ ergens onder een tafeltje. Hij zou deze schoenen graag eens écht ergens opbergen.

NIET STANDAARD

Maar eerst een rondleiding door het huis van Mari. Welke vól staat met kleurrijke meubels en accessoires. Aan alles zit een verhaal. Volgens Mari is het zeker geen ‘standaard huis’. 

NOOIT GENOEG SCHOENEN

Toch is er nog één plekje wat onbenut is, en dat is het plekje tegenover de keuken. Hier gaan Thomas en Mari aan de slag met een schoenenkast. Mari houdt van een mix van verschillende stijlen, dus dat zul je in de schoenenkast zeker terug zien. 

WERKPAARDEN EN LUIPAARDEN

Thomas en Mari starten met het schilderen van de plankjes, en de achterwand van de kast krijgt een lekker printje. Ook komt er een ruimtebesparende schuifdeur voor de kast. De achterwand is gemaakt van een 6 mm multiplex plank. Die bekleden Thomas en Mari met een luipaardstofje, die ze aan de achterkant vastnieten. Deze plank wordt vervolgens tegen de achterwand aan geschroefd, de plankjes en blauwgeschilderde roedes worden geplaatst en klaar is Kees! Uh.. Mari!

EINDRESULTAAT

En dan is daar het eindresultaat... De luipaardenschoenenkast! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.