Tuin
Australische tuin (deel 2)
Sander en Nicole zijn sinds kort weer terug in Nederland. Zij hebben een tijdje down under geleefd en nu ze weer in ons landje zijn, missen ze het buitenleven van Australiƫ toch wel heel erg. Dit zouden ze graag terug zien in hun nieuwe tuin. Dit is deel 2 van de metamorfose.

Na 7 jaar in Australië te hebben gewoond, is de familie nu terug in Nederland om bij familie en vrienden te zijn. Toch hebben zij nu al heimwee naar de Australische natuur. Daarom is Tom vorige week al druk bezig geweest om van de tuin een Australisch paradijs te maken. Deze week maakt hij de tuin af en kan de familie eindelijk hun nieuwe tuin zien. 

BEPLANTING

Tom gaat aan de slag met het beplanten van de tuin. Hier gebruikt hij typisch Australische planten voor. Hij begint met het planten van twee leibomen, die nemen de inkijk van de buren weg en zorgen dus voor veel privacy. Ook plaatst hij Nieuw-Zeelands vlas, vetmuur (wat lijkt op mos) en zelfs een bananenplant. 

BUITENKEUKEN

Ook een buitenkeuken kan niet ontbreken in de Australische tuin. Tom plaatst een verticale wand van douglashout en hier tegenaan maakt hij van steen een barretje. Voor de stenen gebruikt hij grijze beits om zo het gewenste, stoere effect te creëren. 

MEER BEPLANTING

Aangezien Sander en Nicole hebben aangegeven dat zij veel groen in de tuin wensen, blijft Tom maar planten. In de borders plaatst hij grote planten en de pergola laat hij begroeien met trompetklimmer. 

HET EINDRESULTAAT

Als laatste hangt Tom nog een streng met buitenlampjes aan de pergola en dan is de tuin helemaal klaar. De familie kan nu heerlijk genieten van het Australische sfeertje. de Australische omgeving, ze hebben een buitenkeuken en de kinderen hebben hun eigen hut van de oude verhuiskisten, en dat allemaal gewoon op de Hollandse bodem. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.