Tuin
Klussen met... Judith Osborn
Judith Osborn, bekend van haar shirtjes met opvallende prints, woont in haar appartement in Amsterdam. Tegenwoordig schildert Judith en is haar woonkamer ook gelijk haar atelier. Dit vindt ze heerlijk.

Het lijkt haast een galerie als je binnenkomt. Overal zie je schilderijen die Judith zelf gemaakt heeft en de verfspatten van de afgelopen drie jaar zitten nog op de vloer. Het ruime en lichte appartement is helemaal Judith, maar het balkonnetje is oersaai en sfeerloos.

Grauw balkon

Haar balkon bestaat namelijk enkel uit een betonnen vloer en is wel toe aan een opfrisbeurtje. Tom gaat met hulp van Evelyn en Judith aan de slag om er een sfeervol Frans balkonnetje te maken. Judith houdt namelijk van de Franse terrasjes. 

Groen en wit

Terwijl Tom het balkon schoonspuit, gaan Evelyn en Judith aan de slag met het verven van de planken voor de achterwand. Deze krijgen een groene en witte kleur voor een klassieke uitstraling.

Plantenbak

Voor tegen de wand maakt Tom een plantenbak daarin vingerplanten. Deze maakt hij in dezelfde kleuren als de achterwand. Aan de binnenkant bevestigt hij worteldoek en in de bak strooit hij hydro-korrels voor het vasthouden van vocht.

Eindresultaat

Als alles tropisch groen is geworden, mag Judith gaan genieten van haar eigen Franse balkonnetje.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.