Tuin
't Is weer tijd... voor tuinmeubels!
Yes, de zon schijnt weer! Hoogste tijd om tuinmeubels uit te zoeken. Wat voor tuinmeubels zijn er allemaal? En hoe kun je ze combineren?

Evelyn is tuinmeubels aan het shoppen. Ze zoekt een toffe set voor de patio-tuin in Rotterdam. Ze komt vanalles tegen: loungesets, stoelen, tafels, balkontafeltjes, accessoires...

Stoelendans

Je kunt kiezen voor een complete set maar combineren is ook mogelijk. Raap eens verschillende soorten meubels bij elkaar en mix ze. Dat houdt het spannend! Varieer met stoelen bij de gekozen tafel. Zo zijn er stoelen met hoge en lagere leuningen, of van stof of van hout. Of kies voor een leuning die verstelbaar is. 

Strakke set

Hou je van strak? Dan is een aluminium tuinset misschien wel wat voor je. Die is naast mooi ook nog 's praktisch, want de set is onderhouds- en roestvrij, en licht van gewicht. 

Ultiem relaxen

Je hebt natuurlijk loungesets en eettafels, maar niet iedere tuin heeft ruimte om beide te plaatsen. Er zijn daarom ook sets die beide functies combineren. Een heerlijke loungeset, met een hogere tafel zodat je ook buiten kunt eten. De handige krukjes zijn geschikt als zitplek of als voetenbankje. Zo heb je alle gemakken in één. 

In de zon op 't balkon

Gelukkig zijn er niet alléén van die grote tuinmeubels verkrijgbaar. Die passen namelijk niet op een bescheiden balkonnetje. Praxis heeft daarom ook bistrosets en handige inklapbare balkontafels.

Tuinsets in Eigen Huis & Tuin

Tijdens dit seizoen van Eigen Huis & Tuin zijn al veel tuinen voorbijgekomen waar wij een tuinset plaatsten. Veel verschillende stijlen hebben de revue gepasseerd. Doe inspiratie op! Hieronder een paar voorbeeldjes van tuinsets, al dan niet zelf gemaakt. Je ziet in de genoemde volgorde: de patio-tuin, de hooikoortsvrije tuin, de bloementuin en de surftuin. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.