Huis
De nieuwste badkamer- en keukensnufjes
Wist je dat er steeds meer handigheidjes worden bedacht voor badkamers en keukens? Zo bestaat er een kraan waar kokend water én koud water uitkomt. En een afzuigkap die geïntegreerd is in de kookplaat. En dat is nog maar 't begin...

Het kan natuurlijk altijd handiger of mooier, in ruimtes als de badkamer of de keuken. We nemen daarom een kijkje bij Brugman keukens & badkamers voor de nieuwste trends. 

Uniek badkamermeubel

Het meubel in je badkamer geeft de ruimte een eigen gezicht. Het is dus een belangrijk onderdeel van je badkamer. En het mooie is: je kan dit meubel zo uniek maken als je zelf wil. Het stopt dus niet bij het showmodel! Kies er bijvoorbeeld voor om het meubel smaller te maken, of ondieper, of geef het een andere kleur. Ook de kraan hoeft natuurlijk niet per se van chroom te zijn. Ga voor een kleur als koper of kies voor een mat zwarte kraan. En wat dacht je van greepjes in dezelfde kleur? Kan geregeld worden. 

Douche in één dag

Neem nu het douchen in 1 dag concept: de douche die in één dag geplaatst wordt. Een superhandig concept, want binnen die dag wordt je oude douche eruit gehaald én de nieuwe erin gezet. Eerder schreven we er ook al iets over.

Vaatwasser op hoogte

Ook voor het inruimen van de vaatwasser heeft Brugman een handigheidje bedacht: een rekje met een liftmechanisme. Het gaat om het onderste deel van de vaatwasser, waar je onder andere de borden in zet. Als je dit rek uitrolt, moet je bukken om de spullen er in te zetten of uit te halen. Maar met dit mechanisme trek je het rek naar je toe, waarna 'ie omhoog komt. Heel praktisch dus, want dat scheelt weer bukken! 

Afzuigkap- maar dan zonder kap

Klinkt gek, hè? En toch bestaat het. In de allernieuwste inductieplaat zit de afzuiging namelijk ín de kookplaat. Alle stoom en geurtjes worden meteen via deze plek weggezogen, in plaats van dat het opstijgt. Zo heb je dus niet meer zo'n enorme afzuigkap boven je hoofd.

Thee uit de kraan

Tot slot is er nog de vier-in-één-kraan. Die geeft niet alleen warm en koud water; ook is er een functie voor gezuiverd water. Verder kan je ook kokend water uit de kraan krijgen. Wachten hoeft niet: je hoeft alleen de kraan open te draaien en het kokende water stroomt eruit. Zo heb je binnen een fractie van een seconde een kopje thee in handen. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.