Tuin
Gras trimmen - op je dooie gemak
Heb je een gazonnetje in de tuin dat wel wat strakker kan? Dat krijg je prima voor elkaar met een grastrimmer. Je verwijdert er graspollen mee en werkt makkelijk om bomen en bloemetjes heen.

Met de grastrimmer van Worx werk je in een mum van tijd je gazon bij. Tom gebruikt 'm ook in de tuin van Koos van Plateringen en het werkt als volgt. Aan het uiteinde van de trimmer zit een nylon draadje. Dat draait supersnel rond, en door die snelheid snijdt 'ie de grassprietjes af.

Meerdere functies

Met de trimmer werk je ook heel makkelijk om boompjes heen en je kan er zelfs de zijkanten van een gazon mee maaien. Voor deze verschillende snij-instellingen hoef je alleen even de machine van positie te veranderen. Hierdoor kun je veel verschillende trimklussen doen in je tuin. Met de bloembeschermer bescherm je bloemen en gazonversieringen. 

Lekker draadloos

De trimmer werkt op een 20-Volt-accu en is dus draadloos. Dat scheelt je een hoop gehannes met snoeren. De Powershare-accu past daarnaast op meerdere 20-Volt-apparaten van Worx en zet je zo van de ene op de andere. Door deze technologie hebben de gereedschappen een hoog vermogen en geen zelfontlading.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.
Dit is geen correct e-mailadres We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen.