eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
De Stijlvolle Kleedkamer

» De Stijlvolle Kleedkamer

Shopaholic Mira heeft in haar Amsterdamse appartement een kamer over die ze gebruikt als opslag voor haar bergen kleding, schoenen en sieraden. Dat kan dat stukken geordender! En wie benader je om de droom van iedere vrouw waar te maken? Juist! Thomas!

» Naar het resultaat

Wat heeft elke tuin nodig? Water!

» Wat heeft elke tuin nodig? Water!

Nu de zomer weer zijn intrede doet, is een buitenkraan bijna onmisbaar in je tuin om bijvoorbeeld je plantjes water te geven. Daarnaast kun je hem ook nog eens gebruiken om je auto te wassen of om je zwembadje te vullen. Kortom, een gemak voorziening!

» Naar het product

Buiten koken? Buitenkeuken!

» Buiten koken? Buitenkeuken!

Deze week zie je hoe Lodewijk een buitenkeuken realiseert voor het kookgrage gezin in Schiedam. De keuken is gemaakt van Douglashout en dus helemaal verantwoord! Zelf ook zo’n buitenkeuken maken? Lees dan verder voor de beschrijving!

» Naar de werkbeschrijving

Zin om te barbecueën?

» Zin om te barbecueën?

Je kunt natuurlijk het hele jaar door barbecueën, maar vooral in de zomer halen we massaal de barbecues uit de schuur. Want wat is er nu fijner dan met een grote groep vrienden of familie gezellig buiten te eten?

» Naar het product

De nieuwste trends op badkamergebied

» De nieuwste trends op badkamergebied

Als je helemaal klaar bent om je huidige badkamer grondig aan te pakken, zijn er een heleboel zaken om over na te denken: hoe wil je dat je nieuwe badkamer eruit komt te zien? Wil je een bad, douche of allebei? Genoeg om over na te denken!

» Laat je inspireren

Altijd BBQ-tijd!

» Altijd BBQ-tijd!

Je kunt natuurlijk het hele jaar door barbecueën, maar vooral in de zomer halen we massaal de barbecues uit de schuur. Want wat is er nu fijner dan met een grote groep vrienden of familie gezellig buiten te eten?

» Naar de BBQ

Tuinset... Check!

» Tuinset... Check!

Het is weer tijd voor lange zomeravonden, barbecueën en relaxen in de zon. Daar hoort een tuinset bij! Tegenwoordig zijn deze sets te vinden in allerlei soorten en maten. Heb je behoefte aan een eettafel of zie jij jezelf al helemaal languit op een loungebank? Het kan allemaal!

» Naar het product

Een strakke kast op maat!

» Een strakke kast op maat!

Wat mag er niet ontbreken in een walk-in-closet? Juist! Kasten! Daarom heeft Thomas speciaal voor Mira een aantal superstrakke maatkasten meegenomen. En ze zitten nog in een compleet bouwpakket ook! Dat is dus slechts een kwestie van monteren, neerzetten en volhangen.

» Naar de Complete Klus

Lekker springen in de tuin

» Lekker springen in de tuin

Terwijl haar ouders kunnen genieten van een gloednieuwe tuin, hoeft ook Meryem zich niet te vervelen. Speciaal voor haar zet Lodewijk namelijk een gloednieuwe trampoline neer. Dat is toch de wens van elk kind?

» Naar het product

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?