eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Van nutteloze zolder naar slaapkamer

» Van nutteloze zolder naar slaapkamer

Na veel geklust te hebben in de rest van het huis vonden Ian en Sanne het wel eens tijd voor de helpende klushand van Thomas voor de zolder. De tijd dringt voor een housewarming, maar deze is niet compleet zonder de nu nog lege nok van het huis.

» Naar de metamorfose

Muurtjes verfraaien

» Muurtjes verfraaien

In de tuin in Zwolle was te zien hoe Helene, de beste en leukste klusvrouw van de provincie Overijssel, een saai schuurmuurtje omtoverde tot een frisse hippe muur. Verdient jouw buitenmuurtje ook een make-over? Zie hieronder wat leuke ideetjes!

» Laat je inspireren

Een grote ruimte toch knus maken?

» Een grote ruimte toch knus maken?

Als je, net als Michelle Bronkhorst in een kast – of kerk! – van een huis woont, is het een uitdaging om dit toch knus en gezellig te krijgen. Ook eigenaren van een loft of studio zullen dit probleem herkennen. Hier vind je een aantal tips!

» Laat je inspireren

Pretty pastel

» Pretty pastel

Naast je kledingkast is ook je interieur onderhevig aan trends. Door de verschillende plekken in je huis af en toe een kleine metamorfose te geven, houdt je je woonruimte fris en spannend. Zoals je zag op de zonder van Sanne en Ian zijn pasteltinten nog steeds helemaal in!

» Laat je inspireren

Bomenparade

» Bomenparade

Deze week ging Lodewijk langs bij Toon Ebben die hem van alles kon vertellen over een breed assortiment aan bomen. De bomen die op het oppervlak geplant staan zijn de Perzische slaapboom, vleugelnoot, haagbeuk, hemelboom en de trompetboom.

» Naar het overzicht

Thuis bij tuinvrouw Helene

» Thuis bij tuinvrouw Helene

Quinty is weer op bezoek geweest bij een talentvolle tuinvrouw en dit keer was dat Helene uit Overijssel. De tuin van Helene ziet er dan ook piekfijn uit, maar haar huis is ook niet mis! Zij wordt in haar omgeving vast en zeker een top tuin- én klusvrouw genoemd!

» Naar de bonusvideo

Kleurrijke zolderkast

» Kleurrijke zolderkast

Een zolder met schuine wanden is nu eenmaal een lastige ruimte om in te delen. Op maat gemaakte meubelen zijn dan onvermijdelijk. Thomas maakt voor de slaapzolder van Sanne en Ian een ruime kast die oogt als een bijzonder wandje.

» Naar het stappenplan

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?