eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Een leefkuil in de tuin!

» Een leefkuil in de tuin!

De tuin van Daniëlle en Robbert in Vleuten is één kale bedoeling. Het stel woont nog maar net in hun nieuwbouwhuis en aan de binnenkant is alles voor elkaar, maar buiten kan er ook nog wel wat opgebouwd worden!

» Naar de metamorfose

Een wandje plaatsen met elektra

» Een wandje plaatsen met elektra

In de woonkamer in Schagen begint Thomas de metamorfose met het opbouwen van een scheidingswand. Deze scheidingswand is opgebouwd uit planken, nissen én stopcontacten en schakelaars. Deze laatsten worden in dit artikel uitgelicht!

» Naar de complete klus

Win een Huurmaat tegoedbon!

» Win een Huurmaat tegoedbon!

Tijdens de tuinmetamorfose in Vleuten was Lodewijk weer nergens gekomen zonder z'n tuinmachines van Huurmaat. Zeker een leefkuil aanleggen in een kleigrond maakt dit anders onmogelijk. Geïnspireerd geraakt door dit unieke element? Lees dan zeker even verder!

» Naar de winpagina

Wie een kuil graaft...

» Wie een kuil graaft...

Wie een kuil graaf in de tuin, gaat er zelf in zitten! Deze week heb je kunnen zien hoe Lodewijk een zitkuil maakte in de tuin van Daniëlle en Robbert. Meer weten over de zitkuil? Kijk hier!

» Laat je inspireren

Een kast als roomdivider

» Een kast als roomdivider

Thomas ging deze week aan de slag in Schagen. In de aflevering heb je kunnen zien hoe hij een kast bouwt die fungeert als roomdivider. Ging het jouw iets te snel? Hier vind je het complete stappenplan!

» Naar het stappenplan

Structuurverf aanbrengen

» Structuurverf aanbrengen

Thomas ging deze week aan de slag met een structuurverf. De muren in de woonkamer van Natalie en Arnold kregen hierdoor een stoere look. Ga jij zelf aan de gang met structuurverf? Lees er hier meer over!

» Naar het artikel

TuinIdee 2015: Leve de tuin

» TuinIdee 2015: Leve de tuin

TuinIdee is hét event waar de liefhebber inspiratie op kan doen voor zijn of haar tuin. Van 26 februari tot en met 1 maart is het event in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch in volle gang! Het grootste tuinevent van het jaar heeft als thema ‘Leve de tuin’.

» Naar het artikel

Lambrisering

» Lambrisering

Tijdens de selectiedag in Friesland hebben de klusdames hun handen uit de mouwen gestoken en een leuk stukje babykamer gecreëerd. Één van de opdrachten was het bouwen van een lambrisering. In dit artikel zie je hoe je dat ook zelf thuis kunt doen!

» Naar de werkbeschrijving

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?