eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Petrolgekleurde kamer

» Petrolgekleurde kamer

In Biddinghuizen is de metamorfose tot een einde gekomen. Annemarie en Robert wisten maar niet hoe zij hun woonkamer tot een sfeervol geheel konden maken. Met een nieuwe houten vloer en een kleurtje op de muur is deze stoere woonkamer het nieuwe favoriete plekje in huis!

» Naar de metamorfose

Beveilig je huis!

» Beveilig je huis!

In Biddinghuizen plaatst Thomas meerdere veiligheidssystemen voor in huis. Hij bevestigt een rookmelder, een branddeken, een kinderveiligheidsset, een deurklink met anti-inbraaksysteem en een cameraatje die mogelijke inbrekers op heterdaad betrapt!

» Naar de complete klus

Maak je radiatorombouw zelf!

» Maak je radiatorombouw zelf!

In de woonkamer in Biddinghuizen staat een saaie, witte radiator die nou niet echt als decoratie gezien kan worden. Dus wat doe je dan? Juist! Je maakt een trendy radiatorombouw die wél een plekje in deze nieuwe woonkamer verdient!

» Naar het stappenplan

Creatieve Kerst!

» Creatieve Kerst!

Het is midden december, tijd om je huis helemaal gezellig voor de komende feestdagen te maken. Ben je er nog niet uit hoe je je huis aan wilt kleden? Met deze do-it-yourself tips wordt het ho-ho-hopelijk een creatieve Kerst!

» Laat je inspireren

Stoere schuur met overkapping

» Stoere schuur met overkapping

Erik-Jan en Myrna hebben vorig jaar hun eerste huis gekocht. Het huis ziet er inmiddels picobello uit, de tuin iets minder. Een wens van motorfan Erik-Jan? Dat er een overdekt plekje voor zijn motor komt.

» Naar het artikel

Steigerbuizenrek

» Steigerbuizenrek

Erika, de beste en leukste klusvrouw van de provincie Groningen, krijgt van Thomas de opdracht om een creatief kastje van steigerbuizen te maken. Het meubeltje krijgt een mooi plekje in de nieuwe woonkamer in Biddinghuizen.

» Naar de werkbeschrijving

Pretty petrol

» Pretty petrol

De één noemt het zeegroen, donkerblauw of diepgrijs, de ander heeft het over petrol. Hoe je deze mysterieuze en stoere kleur ook noemt, je zal ‘m steeds meer zien. Petrol is namelijk helemaal hot & happening!

» Laat je inspireren

Duurzame vlechtschermen

» Duurzame vlechtschermen

De in Hoofddorp liggende tuin van Myrna en Erik-Jan mag op de schop! Er moet natuurlijk wel een nieuwe tuinafscheiding komen. Lodewijk kiest voor duurzame kastanjehouten vlechtschermen.

» Naar het product

Licht voor sfeer

» Licht voor sfeer

Tijdens het stylen van de nieuwe woonkamer in Biddinghuizen worden er twee lampjes opgehangen die Thomas, de alleskunner, ook weer zelf gemaakt heeft. De lampjes passen perfect bij de rest van het interieur, doordat ook deze van mooi eikenhout zijn gemaakt.

» Naar het stappenplan

De val van de boom

» De val van de boom

Je bent niet de eerste als je de fout in gaat bij het kappen van een boom. Er komt behalve veiligheid namelijk nog een ander belangrijk punt bij kijken: toestemming van de gemeente. In de bomenverordening staat vastgelegd welke bomen eventueel omgehakt mogen worden.

» Naar het artikel

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?