eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Pret op de bovenste verdieping

» Pret op de bovenste verdieping

Ralph en Myra vormen een creatief stel en zijn de eigenaren van een prachtig pand in Voorburg. Alles in huis ziet er piekfijn uit, maar die laatste en tevens hoogste verdieping is een geval apart. Ze weten heel goed waar ze de ruimte voor willen gebruiken, maar waar te beginnen!?

» Naar de metamorfose

Home control aanleggen

» Home control aanleggen

Op de zolder van Ralph en Myra legt Thomas een technisch systeem aan, genaamd Home Easy. Het systeem kan verbonden worden met alle elektrische apparaten binnenshuis. Met een smartphone of tablet kun je de apparatuur op afstand bedienen.

» Naar de complete klus

Maak je eigen bloemhangmandje!

» Maak je eigen bloemhangmandje!

In de uitzending heb je kunnen zien hoe Souraya Hassan, styliste van de zolderkamer, een hanger maakt om planten in te hangen. In dit geval ligt de klimop prachtig in het verlengde van de hanger. Lees hier hoe je deze hanger zelf kunt maken!

» Naar het stappenplan

Maak je eigen verhoogde terras

» Maak je eigen verhoogde terras

Veel mensen vinden het mooi om voor het terras een wat meer afgescheiden plaatsje te maken. Een vlonder is een perfect middel om dit te bereiken. In de tuin van Marcel en Simone in Zaandam maakt Lodewijk ook weer een mooie vlonder.

» Naar het stappenplan

Tuinmeubels shoppen

» Tuinmeubels shoppen

Omdat Marcel en Simone het niet alleen lekker vinden om met het gezin in de tuin te zitten, maar ook met vrienden, gaat Quinty voor ze op zoek naar een ruime tafel en een flinke loungehoek. Doe hier inspiratie op!

» Naar het overzicht

Tijd om te snoeien!

» Tijd om te snoeien!

Lodewijk was deze week aan het werk in Zaandam en vond daar een Portugese Laurierkers. Deze liet hij uiteraard staan, maar de Laurierkers kon wel een opknapbeurt gebruiken! Lodewijk gebruikte hier een Worx heggenschaar voor. Meer weten over dit product? Kijk hier!

» Naar het product

Betonnen sierbestrating

» Betonnen sierbestrating

Lodewijk legde deze week het terras aan in de tuin van Marcel en Simone. Hij gebruikt hiervoor grote, grijs gemêleerde betontegels voor een ruimtelijk effect. Lodewijk wisselt deze tegels af met een donkerdere, kleinere variant. Lees hier meer over de betontegel!

» Naar het artikel

Dansand Hard

» Dansand Hard

Lodewijk legt in Zaandam een terras aan waarbij hij sierbestrating in twee verschillende grijstinten gebruikt. De voegen tussen de tuintegels vult hij op met Dansand Hard die uithard wanneer het in aanraking komt met water – opbloeiend onkruid is verleden tijd!

» Naar het product

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?