eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Sfeervol wit

» Sfeervol wit

Deze week ging Thomas aan de slag in Rotterdam. Anne en John waren echt toe aan iets nieuws. De ooit kikkergroene ruimte met witte tegels is nu een warme en sfeervolle woonkamer. Kijk je mee?

» Naar de metamorfose

Muurtjes verfraaien

» Muurtjes verfraaien

In de tuin in Zwolle was te zien hoe Helene, de beste en leukste klusvrouw van de provincie Overijssel, een saai schuurmuurtje omtoverde tot een frisse hippe muur. Verdient jouw buitenmuurtje ook een make-over? Zie hieronder wat leuke ideetjes!

» Naar het overzicht

De binnendeur als pronkstuk

» De binnendeur als pronkstuk

In Rotterdam vernieuwde Thomas een aantal binnendeuren, want de oude deuren waren niet in stijl met het nieuwe interieur en dit is natuurlijk direct een dooddoener voor de complete sfeer! Doe hier ideeën op over wat voor soort deuren je allemaal binnen kunt gebruiken.

» Laat je inspireren

Soorten legverband

» Soorten legverband

De basis voor een goede bestrating is een strakke ondergrond van zand. Deze is waterpas en goed afgetrild. Maar dan? Op wat voor manier leg je vervolgens de tegels neer? Kijk hier voor een overzicht van legverbanden.

» Naar het overzicht

DIY: Eettafel maken

» DIY: Eettafel maken

Eigen Huis en Tuin zou niet zo heten als de bewoners zelf ook niet hun handen uit de mouwen zouden moeten steken. Zo maakten Anne en John uit Rotterdam hun eigen eettafel. Vond jij deze tafel ook wel wat voor in jouw woning? Volg de stappen!

» Naar het stappenplan

GIGAwildverband GeoVecchio

» GIGAwildverband GeoVecchio

Lodewijk legt in de tuin in Klaaswaal meerdere terrassen van het GIGAwildverband aan. Hij gebruikt hiervoor tegels uit de hypermoderne GeoVecchio serie. Hier vind je alle informatie over deze hippe betontegel!

» Naar het product

Zichtlijnen in de tuin

» Zichtlijnen in de tuin

Elke tuin die Lodewijk aanlegt, begint met het maken van een ontwerp. Hierbij moet rekening gehouden worden met de grondsoort, de stand van de zon en natuurlijk de functie die een tuin moet hebben. Ook niet onbelangrijk is het gebruik van zichtlijnen…

» Naar het artikel

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?