eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Van drie naar één!

» Van drie naar één!

Peter en Basia uit Baarn hebben een huis met drie aparte ruimtes op de begane grond en hun wens is om er één geheel van te maken. Naast deze grote taak zullen ook andere opknapbeurten plaatsvinden, zoals behangen, verven, vloer- en plinten leggen en het bouwen van de haard.

» Naar de metamorfose

Stoere schuifdeur

» Stoere schuifdeur

In de compleet vernieuwde woonkamer van Basia en Peter is ook plek voor een nieuwe deur - en wát voor één! Thomas plaatst een bijzondere schuifdeur die de ruimte dat landelijke, maar toch ook chique gevoel meegeeft. Wat een deur al niet kan doen!

» Naar de complete klus

De stijl van Kassandra Schreuder

» De stijl van Kassandra Schreuder

In de creatieve stad Amsterdam bezoekt Quinty een loft die is aangekleed door Kassandra Schreuder. Zij is styliste en ontwerpster voor The Playing Circle en vertelt je hoe je een open ruimte toch sfeervol en knus kunt maken.

» Naar het resultaat

Fris en fruitig interieur

» Fris en fruitig interieur

Met dit weer wil je wel een beetje zomer terug in huis halen! Dit kan op een hele goedkope en simpele manier. De fris en fruitige ananas is al een tijdje dé trend in de mode en de Nederlandse interieurs.

» Laat je inspireren

DIY: houdertjes voor veren

» DIY: houdertjes voor veren

Veren zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vorig jaar waren ze nog veel te zien in het modebeeld, nu is de trend ook subtiel doorgevoerd naar het interieur. Deze beschrijving geeft weer hoe jij eenvoudig leuke veerhoudertjes kunt maken!

» Naar de werkbeschrijving

Bomen, planten en bloemen parade

» Bomen, planten en bloemen parade

Lodewijk gebruikt in elke aflevering veel verschillend groen (en kleur). Sta jij nu toevallig op het punt om een nieuwe tuin aan te leggen, dan kan deze informatie je helpen bij het maken van keuzes. Hieronder vind je de meest unieke eigenschappen van 9 soorten.

» Bekijk het overzicht

Marmer is hot!

» Marmer is hot!

Tijdens de metamorfose van de woonkamer van Peter en Basia in Baarn heb je kunnen zien hoe de marmeren vloer ervoor zorgde dat meerdere ruimtes oogde als één doorlopende ruimte. Marmer lijkt ouderwets, maar je ziet het steeds vaker terugkomen!

» Laat je inspireren

Elk huis verdient een Calathea!

» Elk huis verdient een Calathea!

Elk kamer heeft een mooie plant nodig. Gelukkig is de Calathea is de Woonplant van de Maand september. Het zijn de prachtige bladeren met strepen of ‘stippen’ die het oog telkens weer naar de plant leiden. Een echte eyecatcher!

» Naar het product

Laat de winter maar komen!

» Laat de winter maar komen!

Je oude witte radiator is nou niet het meest modieuze object in de woonkamer te noemen. Waarom zou een radiator eigenlijk alleen maar functioneel moeten zijn? Vandaag maakt ook dit element van de woonkamer, slaapkamer of hal deel uit van het hele interieur!

» Naar de werkbeschrijving

Plinten leggen

» Plinten leggen

Plinten leggen behoort meestal niet tot de favoriete klusjes. Maar bedenk eens dat het klusje eigenlijk zo geklaard is. Je kunt bovendien mooi je kabels achter de plinten wegwerken.

» Naar de werkbeschrijving

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?