eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
De stoere tuin in Den Bosch

» De stoere tuin in Den Bosch

Aan het interieur van Wouter en Femke uit Den Bosch kun je goed zien dat ze een uitgesproken eigen stijl hebben. Maar bij de tuin hielden de ideeën van het stel op. Lodewijk schiet te hulp en maakt een stoere tuin waar de kleine ook zijn lol op kan. 

» Naar de metamorfose

Moederdag en Grow your own

» Moederdag en Grow your own

Volgend weekend is het weer zo ver: Moederdag! Heb jij al een presentje in huis? Je kunt natuurlijk ook gaan voor een mooie grote plant waar niet alleen moeders van opvrolijkt, maar ook de kinderen enthousiast van worden.

» Naar het overzicht

Natuur in huis

» Natuur in huis

Deze week keek Quinty binnen bij Jeroen van Zwetselaar. Opvallend was dat hij in zijn interieur een hoop natuurlijke materialen heeft verwerkt. Met de hoge ramen in de uitbouw heeft hij het voor elkaar gekregen om buiten op een perfecte manier door te trekken naar binnen. 

» Laat je inspireren

Barretje van beton

» Barretje van beton

Thomas pakt deze week de woonkamer van Michiel en Katalijn aan. Het barretje dat er staat is functioneel, maar niet echt mooi. Thomas maakt daarom een nieuw blad, en wel van beton!

» Naar het stappenplan

Keramische sierbestrating

» Keramische sierbestrating

Lodewijk pakt deze week de tuin van Wouter en Femke uit Den Bosch aan. Hij kiest voor een keramische tegel. Deze zijn niet alleen mooi maar ook krasbestendig, gemakkelijk schoon te maken, kleurvast, vorstbestendig en bestand tegen zuren en schoonmaakmiddelen.

» Naar het product

De zomer in huis met interieurtrends!

» De zomer in huis met interieurtrends!

Zie je jezelf ook al zitten met een drankje op het strand, liggend in het park of staand achter de barbecue nu de zomer er weer aan komt? Maar hoe zit het eigenlijk met je woonkamer? Met dé interieurtrends van deze zomer weet je zeker dat deze ruimte straks helemaal up-to-date is!

» Laat je inspireren!

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?