eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Het avondtuintje

» Het avondtuintje

De tuin van Rick en Anouk is momenteel een saai geheel te noemen dat binnen een aantal maanden al wel zo’n 10 centimeter kan verzakken! Het stel schakelt graag een expert in om met het gouden idee te komen over hoe zij kunnen voorkomen dat ze de tuin elk jaar moeten ophogen.

» Naar de metamorfose

De vierde selectiedag in Drenthe!

» De vierde selectiedag in Drenthe!

Op eén van de laatste nazomerdagen van dit jaar vond er in Emmen een bikkelharde strijd plaats. De klus- en tuinvrouwen uit de provincie Drenthe werkten zich drie slagen in de rondte en streden om de titel en de prijs, de assistentie van Thomas en Lodewijk én natuurlijk de eer.

» Naar de selectiedag

Botanisch levendig

» Botanisch levendig

In de woonkamer van Irene en Frans in Hilversum werd een behang op de muur aangebracht die in één klap groen binnen bracht dat nooit zal verwelken! Breng zelf ook de natuur naar binnen met de nieuwe trend waarbij botanische prints hun intrede doen in het interieur.

» Laat je inspireren

Licht in het donker

» Licht in het donker

Vooral nu de dagen weer korter worden en het ’s avonds sneller donker is, mag verlichting in de tuin van Rick en Anouk uit De Kwakel natuurlijk niet ontbreken. Met dit lichtplan zorgt Lodewijk voor sfeer én een veiligere woonomgeving.

» Naar het artikel

Met één touch een nieuwe wand!

» Met één touch een nieuwe wand!

Wat kan een woonkamer binnen no-time een nieuwe look geven? Juist! Verf! Om de nieuwe kleur voor op je muur te bepalen, ging je tot nu toe aan de slag met kleurstaaltjes. Dat kan tegenwoordig stukken moderner!

» Bekijk de app

Tuintafeltje tegelen

» Tuintafeltje tegelen

In de Kwakel krijgen de bewoners, Rick en Anouk, de taak om een leuke bijpassende tafel voor in de tuin in elkaar te knutselen. Hiervoor gebruiken zij dezelfde soort Portugese tegeltjes die Lodewijk gebruikt als decoratie van de tuinbank.

» Naar de werkbeschrijving

Vloerverwarming

» Vloerverwarming

De klusgrage Irene en Frans hebben al de nodige dingen in huis aangepakt, maar met de woonkamer weten ze zich echt geen raad. Dit komt voornamelijk door de versleten, bruine én koude vloer. Thomas weet gelukkig precies hoe hij Irene en Frans blij kan maken…

» Naar de werkbeschrijving

Tuin op palen

» Tuin op palen

De tuin in de Kwakel kon door het soort grond wel zo’n tien centimeter verzakken in slechts een paar maanden! Om dit te voorkomen heeft Lodewijk het geheel opgehoogd door het te heien. Zo hoeven Rick en Anouk dit in de komende jaren niet meer zelf te doen.

» Naar het stappenplan

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?