eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht
De Kindertuin is af!

» De Kindertuin is af!

In Pijnacker woont de Spaanse Fatima heel gelukkig samen met haar man Johan en hun kinderen Esther en Maite, maar de tuin ziet er minder gelukkig uit. Er is geen eenheid en geen plek voor de kinderen om te spelen. Dat kan beter!

» Naar het resultaat

Schilderles van Thomas

» Schilderles van Thomas

Een witte muur kan natuurlijke hartstikke mooi en strak zijn, maar wit is vaak ook een beetje saai… De wanden in de slaapkamer van Marije zijn net gestuukt en kunnen dus wel een kleurtje gebruiken. Thomas geeft een cursus schilderen!

» Naar de complete klus

Trendy en budget babykamer!

» Trendy en budget babykamer!

Quinty kun je niet gelukkiger krijgen dan haar aan het werk te zetten in een babykamer. Er is zoveel leuks te bedenken om een kamer voor een kleine die op komst is aan te kleden, of je nu een groot of klein budget hebt. Laat je inspireren door Quinty…

» Laat je inspireren

Met gemak een nieuw dak!

» Met gemak een nieuw dak!

Anke heeft net de sleutel van haar nieuwe huisje gekregen en ze voelt zich er al helemaal thuis. Nu is er wel iets dat een stuk beter kan… De tuin! Daar staat een schuurtje die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Thomas maakt een mooi beginnetje met het dak!

» Naar de complete klus

Maak ook zo'n levende wand

» Maak ook zo'n levende wand

Voor de slaapkamerwand van Marije heeft Thomas een bijzonder idee: cirkels! Cirkels? Juist! Een muur schilderen of behangen kan natuurlijk al voor een grote oppepper zorgen, maar door met MDF en buigtriplex aan de gang te gaan, creëer je een levende wand!

» Naar de werkbeschrijving

Viva viola!

» Viva viola!

Violen zijn het symbool voor het denken aan geliefden. Wie kent de felgekleurde bloemen niet? De bloem is een echte allemansvriend, ze zijn er in vele kleurtjes en je hebt geen groene vingers nodig om ze te verzorgen - ideaal!

» Naar de violen!

Eigen Poezenhuis & Tuin

» Eigen Poezenhuis & Tuin

Linda roept de hulp in van Thomas om een leuk huisje te maken voor Herman. Herman is niet de vriend van Linda; Herman is de kat! Linda wil graag iets om die lelijke kattenbak mee te verbergen en daar weet Thomas wel raad mee. Zelf ook zo’n schattig huisje maken?

» Naar de werkbeschrijving

Beitsen maar!

» Beitsen maar!

Lodewijk geeft het hout in de Kindertuin van Fatima en Johan een goede laag tuinbeits. Beits zorgt namelijk dat je schutting, tuinhuis, vlonder of houten tuinset veel mooier blijft!

» Naar het product

Swing it!

» Swing it!

Lodewijk zorgt voor een bijzonder kindervriendelijke tuin voor Fatima, Johan en hun twee kinderen. En als je het over kinderen hebt, dan heb je het natuurlijk over buitenspelen! Een schommel mag dus zeker niet ontbreken…

» Naar het product

Sierlijke bestrating

» Sierlijke bestrating

Er zijn vele soorten bestrating mogelijk in nog veel meer soorten tuinen en terrassen. Denk hierbij aan betontegels, terrastegels, trommelstenen, siergrind, natuursteen, stapelelementen en dit alles in vele maten en kleuren. Maar wat is er nu trendy?

» Naar de bestrating

Dagje inspiratietuinen kijken

» Dagje inspiratietuinen kijken

Niks is lekkerder dan op een zomerse dag te  verdwalen tussen het groen. Je kunt natuurlijk naar een park of bos, maar als je je ogen écht goed de kost wilt geven, is het leuker om meteen de laatste tuintrends te bekijken.

» Laat je inspireren

Van oud spoorhuis tot moderne villa

» Van oud spoorhuis tot moderne villa

Tijd voor de zomerafleveringen! Dit dat je Thomas’ leukste huisverbouwingen, Lodewijks beste tuinideeën en Quinty’s mooiste interieurtips nóg eens mag bekijken. Toch is er één huis dat je nog niet eerder zag en waar we je graag mee naar binnen willen nemen…

» Naar het huis van Jeroen

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?