eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Van sfeerloos naar spectaculair!

» Van sfeerloos naar spectaculair!

In Utrecht hebben de klusvrouwen Martine, Mirjan en Sophie, die zichzelf de finalisten mogen noemen, de woonkamer van De Biltse Grift aangepakt. De Biltse Grift is een instelling waar jongeren met een verstandelijke beperking leren om zelfstandig te wonen.

» Naar de metamorfose

Klik-vinyl

» Klik-vinyl

De woonkamer van het finalehuis wordt volledig opgeknapt, dus ook de vloer krijgt een update! Thomas heeft gekozen voor een klik vinylvloer, vanwege de vele voordelen van dit betreffende product.  Hieronder lees  je alles over dit klik vinyl! 

» Naar de complete klus

De tuinen van de Biltse Grift

» De tuinen van de Biltse Grift

Lodewijk zal een begin maken met de achtertuin en de drie tuinvrouwen zullen gezamenlijk de voortuin aanpakken. Samen moeten ze één grote gemeenschappelijke voortuin maken die uit drie delen bestaat, maar toch één geheel moeten worden. 

» Naar de metamorfose

Roomdivider bouwen

» Roomdivider bouwen

Geen van de drie klusvrouwen stond te springen om de roomdivider te maken, maar uiteindelijk kwam de klus neer op Sophie. Het mooie aan de roomdivider is dat hij aan de ene zijde dient als kast en aan de andere zijde als notitiebord.

» Naar het stappenplan

Het tv-meubel van Martine

» Het tv-meubel van Martine

De drie klusdames kregen elk een eigen klus-project voor in de woonkamer van de Biltse Grift. Martine koos voor een gaaf tv-meubel van steigerhout. Zie jij deze kast ook wel in jouw woonkamer staan? Lees hier het stappenplan!

» Naar het stappenplan

Win de Idual lamp!

» Win de Idual lamp!

Alweer twee afleveringen geleden heb je kunnen zien hoe Thomas in de Haagse woonkamer een aantal gezellige lampen in de fittingen draaiden. Dit waren de zogenaamde Idual lampen en die kun je hier nu winnen!

» Naar de winactie

Wanddecoratie die eruit springt!

» Wanddecoratie die eruit springt!

Thomas pakt de wanden van de Biltse Grift aan! Hij kiest voor een wanddecoratie die er letterlijk en figuurlijk uitspringt. Thomas gaat namelijk aan de slag met een 3D Wall! Lees hier alles over de driedimensionale panelen.

» Naar het artikel

Zomer bbq in de regen!

» Zomer bbq in de regen!

Dit keer is niet Lodewijk aan het barbecuen geslagen met Reitse, maar Quinty! Tijdens de finale is de rode 'oven barbecue' door hen getest en met een positieve uitslag: er kunnen zelfs appeltaartjes op deze bbq gebakken worden!

» Naar het product

Compacte cirkelzaag

» Compacte cirkelzaag

Thomas en zijn klusdames gingen deze week aan de slag met het bouwen van verschillende meubels voor in de woonkamer van de Biltse Grift. Voor het op maat zagen van de verschillende onderdelen van de meubels gebruiken ze handzame cirkelzaag.

» Naar het product

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?