eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Meer ruimte in de badkamer

» Meer ruimte in de badkamer

De badkamer van de familie Timmermans is nodig toe aan een fikse renovatie. Alles wat een badkamer nodig heeft zit er in, maar voor een gezin dat bestaat uit 5 personen is het toch echt wat aan de kleine kant…

» Naar de metamorfose

Laat het water maar stromen

» Laat het water maar stromen

Een douche… Allemaal zorgen ze ervoor dat je weer schoon naar je werk kunt, dat je badkamer niet blank staat na een douchebeurt en dat koude lucht zo min mogelijk binnendringt. Maar hiernaast moet het er ook goed uitzien en in de ruimte passen.

» Naar de complete klus

Maak dit wastafelmeubel!

» Maak dit wastafelmeubel!

In de badkamer van familie Timmermans is er genoeg om te verbouwen. Heer des huizes Chris heeft een paar jaar geleden hard zijn best gedaan om een praktische badkamer te maken… Helaas niet heel succesvol. Tijd voor vernieuwing! Mét een uniek wastafelmeubel…

» Naar het stappenplan

Cactus crazyness

» Cactus crazyness

De cactus is allang niet meer pijnlijke plant voor oude mensen zonder groene vingers. De cactus is juist heel hot and happening! En hoe fijn is het dat deze levende eyecatcher haast geen zorg nodig heeft!?

» Laat je inspireren

Natuurlijke vijver

» Natuurlijke vijver

Sander en Yvonne zijn gek op elkaar, het buitenleven, katten én… vissen. Er mag in hun door Lodewijk aangelegde tuin zeker geen vijver ontbreken. Lodewijk maakt een mooie, langwerpige vijver met een natuurlijke uitstraling.

» Naar de werkbeschrijving

Je eigen foto op hout!

» Je eigen foto op hout!

Mariëlle, leukste klusvrouw van de provincie Noord-Holland, heeft haar huis gedecoreerd met leuke foto’s op hout. Het ziet eruit alsof je er heel creatief voor moet zijn, maar het tegendeel is waar. Deze beschrijving legt stap voor stap uit hoe je dit maakt!

» Naar het stappenplan

Maak je eigen verhoogde terras

» Maak je eigen verhoogde terras

Veel mensen vinden het mooi om voor het terras een wat meer afgescheiden plaatsje te maken. Een vlonder is een perfect middel om dit te bereiken. In de tuin van Sander en Yvonne in IJmuiden maakt Lodewijk ook weer een mooie vlonder.

» Naar het stappenplan

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?