eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Mediterrane sfeer

» Mediterrane sfeer

Myrna en Erik-Jan hebben een heerlijke tuin waarin zij zomers het liefst tot laat in de avond kunnen loungen. Het huis hebben ze samen goed onder handen genomen, maar de tuin is andere koek! In gezonde spanning wachten ze het bezoek van Lodewijk af.

» Naar de metamorfose

Sanitairaccessoires

» Sanitairaccessoires

De badkamermetamorfose van Sander en Margriet in Santpoort was tot een einde gekomen en toen moesten de badkameraccessoires nog komen. Quinty ging hiervoor op pad en kwam met accessoires terug die perfect passen bij de natuurlijke look!

» Naar de complete klus

Kleine badparel

» Kleine badparel

De badkamer van Margriet en Sander is klein, maar fijn! Alhoewel, fijn is de ruimte op dit moment niet te noemen. Het wastafelmeubel is oud, de radiator hangt op een gekke plek en de voegen zijn vies. Kortom, tijd voor wat nieuws!

» Naar de metamorfose

Creatieve Kerst!

» Creatieve Kerst!

Het is midden december, tijd om je huis helemaal gezellig voor de komende feestdagen te maken. Ben je er nog niet uit hoe je je huis aan wilt kleden? Met deze do-it-yourself tips wordt het ho-ho-hopelijk een creatieve Kerst!

» Laat je inspireren

Mediterraan groen

» Mediterraan groen

De tuin van Myrna en Erik-Jan moet een mediterrane tuin worden. De bestrating is een belangrijk onderdeel dat hieraan bijdraagt, maar zeker ook de beplanting is iets wat typisch op deze tuinstijl afgestemd kan worden. Hier zie je typisch mediterrane planten in één overzicht.

» Naar het overzicht

DIY koperen radiator!

» DIY koperen radiator!

De kleine badkamer van Sander en Margriet mag op de schop! Eén van de wensen is een nieuwe radiator, aangezien de oude de helft van de douchehoek in beslag neemt. Thomas kiest voor een stoere do-it-yourself oplossing!

» Naar het stappenplan

Een ombouw voor je wasmand

» Een ombouw voor je wasmand

De wasmand van Sander en Margriet is nou ook weer geen doorn in het oog, maar een leuker ‘hoesje’ zal het hele plaatje wel goed doen. Daarom krijgt Erika, de beste en leukste klusvrouw van de provincie Groningen, de taak om er een bijpassende ombouw voor te maken.

» Naar de werkbeschrijving

Een complete droomkeuken

» Een complete droomkeuken

Een keuken verbouwen doe je niet iedere dag. Als je keuken er dan echt aan moet geloven, is het wel zo prettig om één partij als aanspreekpunt te hebben. Het leven is al hectisch genoeg!

» Laat je inspireren

Badkamereenheid

» Badkamereenheid

Sander en Margriet hebben anderhalf jaar geleden een huis gekocht waar ze zelf de boel van top tot teen verbouwd hebben. De ruimte waar ze alleen erg onzeker over zijn is de badkamer. Ze dromen van een heerlijk strak badkamermeubel… Wanneer zou deze eens komen…

» Naar het product

Waterdicht afkitten

» Waterdicht afkitten

Met siliconenkit voor sanitair dicht je voegen en kieren blijvend en waterdicht af. Je gebruikt deze kit bijvoorbeeld bij het bad, de douchebak, wastafel en het aanrecht. Kitten is heel eenvoudig, maar het is wel een secuur klusje waarbij je op een aantal zaken moet letten.

» Naar het product

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?