eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
oproep ON TOUR
De Moderne Zomertuin

» De Moderne Zomertuin

Het optrekje van Ines, Ruud en de kleine Justin en Fayenne is helemaal naar wens. Maar hoe tevreden ze ook over hun stulpje zijn, de rimboe in de achtertuin vermijden ze liever. Een moderne zomertuin mét overkapping is de wens!

» Naar het resultaat

Stoere tienerkamer

» Stoere tienerkamer

Het inrichten van een tienerkamer is geen simpele klus. Kon je de inrichting van de babykamer nog moeiteloos zelf bepalen, bij de kamer van een tiener kom je daar minder makkelijk mee weg. Dit is ook het geval bij Clarissa. Gelukkig schiet Quinty te hulp!

» Naar de metamorfose

Fleur je balkon en terras op!

» Fleur je balkon en terras op!

Het is tijd om je grijze balkon of terras om te toveren naar een bloemenparadijs waar je de hele zomer van kan genieten. Dit keer zetten we de Verbena en de Lantana in het zonnetje, letterlijk! Daar word je vrolijk van!

» Naar de planten

Kweek groene vingertjes!

» Kweek groene vingertjes!

De combinatie kinderen en natuur wordt steeds minder vanzelfsprekend. Hoe groente en fruit groeien, daarvan hebben de meeste kinderen geen idee. Hoogtijd om daar op een speelse manier verandering in te brengen!

» Naar de producten

Lekker zitten in de tuin

» Lekker zitten in de tuin

De een wil liever design, de ander lounge maar misschien wil jij wel budgetvriendelijk. Wat tuinmeubel betreft is er in ieder geval keuze genoeg! Zowel in materiaal als in uitstraling is er voor ieder wat wils.

» Naar het product

Je badkamer was nog nooit zo chique!

» Je badkamer was nog nooit zo chique!

Als je je badkamer wilt vernieuwen, hoef je niet per se met een sloophamer aan de gang. Door slechts een aantal elementeneenvoudig  te veranderen, kun je je badruimte een compleet nieuwe look geven. Bijvoorbeeld met een nieuw badkamermeubel!

» Naar het product

Zelf kitten met siliconenkit

» Zelf kitten met siliconenkit

Met siliconenkit voor sanitair dicht je voegen en kieren blijvend en waterdicht af. Je gebruikt deze kit bij bijvoorbeeld het bad, de douchebak, wastafel en het aanrecht. Kitten is heel eenvoudig, maar het is wel een secuur klusje waarbij je op een aantal zaken moet letten.

» Naar het product

In alle luxe onder de douche

» In alle luxe onder de douche

Ben je die krachtloze, simpele douchekop helemaal zat? Overweeg dan eens een regendoucheset! Regendouchesets bestaan uit een grote regendouchekop en een kleine handdouche. Douchen was nog nooit zo fijn... 

» Naar het product

Aan tafel!!!

» Aan tafel!!!

Eten brengt mensen samen: je praat bij en je luistert naar elkaar. Hoe hectisch het gezinsleven van nu ook is, je vindt elkaar uiteindelijk altijd weer even tijdens het eten aan tafel. Hoe lekker is het om tijdens het klussen even een goede maaltijd binnen te krijgen.

» Naar het product

Een nieuw plafond binnen een dag!

» Een nieuw plafond binnen een dag!

Voor veel mensen is de aanblik van hun plafond veelal een bron van ergernis en zorgen. Vochtplekken of scheuren, maar vaak ook past het plafond gewoon niet meer bij de uitstraling van het interieur. Kortom de behoefte bestaat om eens drastisch te veranderen.

» Naar het product

Zie je in Gouda!

» Zie je in Gouda!

Kom en ontdek zelf de historische binnenstad met haar eeuwenoude geschiedenis. Bewonder het sprookjesachtige Stadhuis, de beroemde gebrandschilderde ramen van de Sint-Janskerk en de sfeervolle grachten met de gezellige terrasjes!

» Naar de stad

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

klusbus huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?