eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
De tuin aan het water

» De tuin aan het water

Deze week is ons tuinteam in het groene en pittoreske Aalsmeer, bij het gezin van Axel en Simone! Dit koppel slaat echt geen aflevering van Eigen Huis & Tuin over… Maar nu zijn ze zelf aan de beurt. Wat zal Lodewijk doen met hun tuin aan het water?

» Naar de metamorfose

De beplanting in de tuin in Aalsmeer

» De beplanting in de tuin in Aalsmeer

Naast loungeplekken, een eethoek, een schuur en meerdere speeltoestellen is er in de tuin van Axel en Simone ook plek vrij gehouden voor beplanting. Lodewijk zorgt voor verschillende soorten groen in de tuin aan het water. Lees verder voor de complete beplantingslijst.

» Naar het artikel

De Vlijmse functionele aanbouw

» De Vlijmse functionele aanbouw

De aanbouw hoort een verlengstuk van het huis te zijn die wat toevoegt aan het geheel. In het huis van Meike en Jamie is dit echter momenteel niet het geval. Ze zien het nu meer als een gang waardoor ze in de achtertuin kunnen komen…

» Naar de metamorfose

Speeltoestellen voor de kids

» Speeltoestellen voor de kids

Lodewijk pakt de tuin van Axel en Simone maar de kinderen, Niels en Esmée hebben ook wensen! Zij willen graag buiten kunnen spelen en dus plaatst Lodewijk niet alleen een schommel, maar ook een trampoline in de tuin.

» Naar het artikel

Win dit complete tegelpakket!

» Win dit complete tegelpakket!

Wil jij binnenkort net als Thomas een aanrechtblad betegelen? Of ga je jouw toilet of badkamer aanpakken maar heb je nog niet alle benodigdheden in huis? Lees dan dit artikel over tegellijm en maak kans op een compleet pakket!

» Naar de winactie!

De elektrische barbecue

» De elektrische barbecue

Na de oplevering heeft Lodewijk een verrassing voor het gezin: ze gaan barbecueën! Ze mogen al hun vrienden uitnodigen om het zo gezellig mogelijk te maken: een betere opening van de nieuwe tuin is er niet, toch?

» Naar het product

Een keuken plaatsen

» Een keuken plaatsen

Quinty neemt deze week een kijkje bij een keukenverbouwing. Waar ’s morgens nog een lege ruimte was, staat ’s avonds een volledige keuken. Dat is nog is handig, een keuken in een dag!

» Naar het artikel

Een overkapping en schuur in één

» Een overkapping en schuur in één

De tuinmetamorfose van Axel en Simone komt beetje bij beetje tot een einde. De schuur met overkapping is er eentje met een plat dak die helemaal op maat gemaakt is. Wil je meer informatie over deze schuur? Lees even verder!

» Naar het product

Gemakkelijk schroeven en boren

» Gemakkelijk schroeven en boren

Thomas gebruikt voor de pantry kast in de uitbouw van Jamie en Meike een compacte schroeftol met een accu van maar liefst 20V. Het compacte formaat maakt dat deze machine voor iedereen bruikbaar is, zonder dat het afdoet aan de kracht ervan. 

» Naar het product

Tuinmeubels!

» Tuinmeubels!

De tijd van lekker relaxen in de tuin, heerlijke barbecue geuren en zwoele zomeravonden is weer in aantocht. Beleef ultiem plezier met vrienden en familie in je eigen droomtuin door stijlvol meubilair te plaatsen. Lodewijk kiest een mooi setje uit voor de tuin in Aalsmeer.

» Naar het product

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?