eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Groen en strak

» Groen en strak

De huidige tuin van Stephan en Linda is groot, langwerpig én verwilderd. Dit laatste is iets wat ze graag veranderd zouden zien. De centrale vraag is dan ook hier weer: wáár beginnen we!? Vandaar hun hulpkreet naar Lodewijk!

» Naar de metamorfose

Gepersonaliseerde meubeltjes

» Gepersonaliseerde meubeltjes

Bianca, de leukste klusvrouw van de provincie Gelderland, heeft een aantal kubussen voor de werkkamer in Groessen gedecoreerd. De kubussen zijn geheel in de stijl van de rest van de werkkamer en zijn daarmee zeker van toegevoegde waarde!

» Naar de Complete Klus

Wit, witter, witst

» Wit, witter, witst

Quinty is dit keer binnengevallen in het opvallend wítte huis van Paulina Arcklin. Sinds drie jaar woont de Finse Paulina in Nederland en doet hier momenteel werkzaamheden rondom styling en fotografie.

» Naar de binnenkijker

Hergebruik!

» Hergebruik!

Quinty is te gast bij styliste en fotografe Paulina Arcklin en ziet daar met eigen ogen hoe van oude ‘troep’ zoals deuren en lampen hele hippe dingen kunnen worden gemaakt! Dat kan jij ook!

» Laat je inspireren

Dolle dierentrends

» Dolle dierentrends

Dieren zijn niet meer weg te denken uit de mode! Denk aan een broek met panterprint of een cheetah-jas. Maar ook in het interieur mogen het hert en de flamingo niet ontbreken. Dieren zijn hip!

» Laat je inspireren

Multifunctionele werktafel

» Multifunctionele werktafel

De zolder van Maaike uit Groessen moet dé plek worden waar ze kan ontsnappen uit de chaos van de rest van het huis. Maar voordat dat kan, moet er een sfeervol hobbyhok van worden gemaakt. Een flinke multifunctionele werktafel mag natuurlijk niet ontbreken.

» Naar de werkbeschrijving

Violen in het najaar!

» Violen in het najaar!

Binnen no-time van je terras, balkon, voor- of achtertuin iets kleurrijks en moois maken? Het kan met najaarsviolen! Het is gelukkig niet nodig om in het najaar tegen een uitgebloeide en saaie tuin aan te kijken. Kies voor violen!

» Naar de bloemen

Nooit meer naar binnen!

» Nooit meer naar binnen!

De overkapping in de tuin is al meerdere keren door Lodewijk in elkaar gezet en is nog steeds erg gewild. Zo ook in Putten, waar Linda voor haar hobby graag een overkapping zou willen om ook met slechte weersomstandigheden lekker bezig te kunnen zijn.

» Naar de werkbeschrijving

Laminaat saai!?

» Laminaat saai!?

Laminaat saai? Echt niet! Tegenwoordig zijn er vele soorten laminaat en sommige zijn bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Thomas legt in de hobbykamer van Maaike een laminaatje met een sloophout-design.

» Naar het artikel

Svensk rabatten

» Svensk rabatten

Oftewel, Zweeds rabat! In de grote nieuwbouwtuin van Stephan en Linda uit Putten moet van alles gebeuren! Lodewijk maakt onder andere een gloednieuwe schutting van Zweeds rabat.

» Naar het materiaal

Groentje

» Groentje

Stephan en Linda hebben aangegeven dat zij het belangrijk vinden dat de tuin niet volgestopt wordt met tegels, maar dat er ook veel beplanting in komt. Lodewijk juicht dit natuurlijk alleen maar toe! Het vele groen moet dan ook centraal komen te staan in deze tuin.

» Bekijk de beplanting

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?