eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Prachttuin op de Amerongse berg

» Prachttuin op de Amerongse berg

Op de Amerongse berg staat het huis en ligt de tuin van Aletta, Frank en hun twee kinderen. De tuin is ongelijk verzakt, waardoor storende hoogteverschillen zijn ontstaan. Daarnaast is het ongezellig en gaan alle planten door de brandende zon snel dood. Lodewijk, help!

» Naar de metamorfose

Maak zelf dit bijzondere nachtkastje!

» Maak zelf dit bijzondere nachtkastje!

Op de selectiedag in Utrecht mochten Trudie en Sara hun creatieve geest aan het werk zetten door te laten zien hoe het voor hun perfecte nachtkastje eruit ziet. Trudie won de strijd met haar originele ontwerp. Zelf ook maken? Hier vind je de materiaallijst en de werkbeschrijving!

» Naar de werkbeschrijving

Ophogen en bestraten

» Ophogen en bestraten

De ligging van de tuin is een belangrijk aspect waar de inrichting op aangepast moet worden zodat je optimaal kunt genieten van je tuin. Maar wat als het hoogteverschil in je tuin een groot obstakel vormt of je gewoon een nieuw straatje wilt leggen? Dit is prima op te lossen!

» Naar de werkbeschrijving

Rollen maar!

» Rollen maar!

Wil je het felle ochtendlicht niet langer de reden laten zijn dat je ongewild vroeg wakker wordt? Een rolgordijn is de oplossing! Zelf een rolgordijn ophangen lijkt misschien moeilijk, maar met deze beschrijving is deze klus in een mum van tijd geklaard.

» Naar de werkbeschrijving

Vloertje tegelen

» Vloertje tegelen

Tegels zijn natuurlijk een prima manier om een keuken- of badkamervloer af te werken, omdat ze een goeie bescherming tegen vocht bieden. Aan een woonkamer kunnen tegels ook een tijdloze look geven. Maar hoe zat het nou ook alweer precies met de stappen?

» Naar stappenplan

Draagmuur slopen

» Draagmuur slopen

Wil je verbouwen in huis en één of meer muren wegslopen, dan kun je dat niet zomaar doen. Je moet eerst goed nagaan of de betreffende muur een draagmuur is. Een draagmuur draagt andere delen of elementen van het huis.

» Naar de werkbeschrijving

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?