eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
oproep ON TOUR
Een DIY Pasen!

» Een DIY Pasen!

Het is weer bijna Pasen! Tijd om de lente in huis te halen en decoratief met eieren aan de slag te gaan. Verras je vrienden, kinderen of jezelf met een trendy en kleurrijk Pasen! Wij geven je een paar tips om de Pasen helemaal hip door te komen!

» Laat je inspireren

Groene slaapkamer

» Groene slaapkamer

Marije uit Nieuwegein riep vorige week de hulp van Thomas in. Haar familie en vrienden hebben haar geholpen zo snel mogelijk in haar huisje te trekken, maar in de slaapkamer is nog niet veel gebeurd. Tijd voor de komst van Thomas!

» Naar het resultaat

Bijzonder behangen

» Bijzonder behangen

Behangen is zo’n klusje waar je echt geen mensen voor in hoeft te huren – iedereen kan behangen! Toch denkt niet iedereen over weg te kunnen met een rol behang en een bak behanglijm Als je zeker wilt zijn dat je netjes werk aflevert, zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten.

» Naar de complete klus

Welkom in deze walk-in-closet

» Welkom in deze walk-in-closet

Op vier hoog in Amsterdam woont het jonge stel Anne en Jilles. Bij hun slaapkamer zit een hoekje dat als kledingopslag wordt gebruikt. Dit rommelhoekje mag wel een  stoere walk-in-closet worden, vind het stel! Alleen is daar toch echt de hulp van Thomas bij nodig…

» Naar de metamorfose

Buitenset van schaaldelen

» Buitenset van schaaldelen

Schaaldelen, ook wel boomstamplanken genoemd, zijn hele karakteristieke en robuuste planken. Ze zijn herkenbaar door de grove nerf en de onafgewerkte randen. En… je kunt er hele leuke dingen mee doen! Lodewijk maakt een stoere eettafel!

» Naar de meubels

Het is weer plantjesmarkt!

» Het is weer plantjesmarkt!

Het voorjaar is begonnen en wat doe je dan!? Plantjes kopen natuurlijk! De felgekleurde zomerbloeiers brengen snel sfeer en kleur in je tuin. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het planten van al deze vrolijkheid: nu planten is tot laat in de zomer genieten van je tuin!

» Naar de plantjesmarkt

Prentenboekenrek maken?

» Prentenboekenrek maken?

Als je kleine helemaal fan is van prentenboekjes, wil je ze natuurlijk wel goed op kunnen bergen. Tegenwoordig worden er boekjes gemaakt met prachtige covers. Om die goed tentoon te kunnen stellen, heeft Thomas een tof rekje bedacht!

» Naar de werkbeschrijving

Simpel en snel een container huren

» Simpel en snel een container huren

Waar wordt geklust, wordt vaak ook rommel gemaakt! Het grovere afval gooi je natuurlijk niet zomaar in een pendelemmer. Gelukkig kun je heel simpel en snel een container huren waar je al je grote klusrommel in kwijt kan!

» Naar het product

Handig pannenrek!

» Handig pannenrek!

In een studentenhuis is de keuken over het algemeen niet de meest geordende plek. Dit was ook het geval in Amsterdam-Oost, gelukkig heeft Quinty dit opgelost door een mooi en functioneel keukenrek te maken! Wil jij nu zelf ook zo’n leuk rek maken, lees hier hoe!

» Naar de werkbeschrijving

Stijlvolle tegelvloer

» Stijlvolle tegelvloer

Een tuin moet een mens blij maken! Fijne beplanting, een mooi gazonnetje en een lekkere loungehoek zijn allemaal ingrediënten die een tuin tot een échte tuin maken. Vergeet echter ook de bestrating niet: een mooi vloertje is onmisbaar!

» Naar het product

Aan tafel!!!

» Aan tafel!!!

Eten brengt mensen samen: je praat bij en je luistert naar elkaar. Hoe hectisch het gezinsleven van nu ook is, je vindt elkaar uiteindelijk altijd weer even tijdens het eten aan tafel. Hoe lekker is het om tijdens het klussen even een goede maaltijd binnen te krijgen.

» Naar het product

Bezoek Amsterdam-Oost!

» Bezoek Amsterdam-Oost!

Dat Amsterdam onze hoofdstad is weten we natuurlijk allemaal, maar die stadsdelen... Die kent nog lang niet iedereen! Deze week staat onze kluscontainer op het Lloydplein in het Amsterdamse stadsdeel Oost!

» Naar de stad

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

klusbus huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?