eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht
Groene slaapkamer

» Groene slaapkamer

Marije uit Nieuwegein riep vorige week de hulp van Thomas in. Haar familie en vrienden hebben haar geholpen zo snel mogelijk in haar huisje te trekken, maar in de slaapkamer is nog niet veel gebeurd. Tijd voor de komst van Thomas!

» Naar het resultaat

Bijzonder behangen

» Bijzonder behangen

Behangen is zo’n klusje waar je echt geen mensen voor in hoeft te huren – iedereen kan behangen! Toch denkt niet iedereen over weg te kunnen met een rol behang en een bak behanglijm Als je zeker wilt zijn dat je netjes werk aflevert, zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten.

» Naar de complete klus

Stoere tienerkamer

» Stoere tienerkamer

Het inrichten van een tienerkamer is geen simpele klus. Kon je de inrichting van de babykamer nog moeiteloos zelf bepalen, bij de kamer van een tiener kom je daar minder makkelijk mee weg. Dit is ook het geval bij Clarissa. Gelukkig schiet Quinty te hulp!

» Naar de metamorfose

Je badkamer was nog nooit zo chique!

» Je badkamer was nog nooit zo chique!

Als je je badkamer wilt vernieuwen, hoef je niet per se met een sloophamer aan de gang. Door slechts een aantal elementeneenvoudig te veranderen, kun je je badruimte een compleet nieuwe look geven. Bijvoorbeeld met een nieuw badkamermeubel!

» Naar het product

Maak ook zo'n levende wand

» Maak ook zo'n levende wand

Voor de slaapkamerwand van Marije heeft Thomas een bijzonder idee: cirkels! Cirkels? Juist! Een muur schilderen of behangen kan natuurlijk al voor een grote oppepper zorgen, maar door met MDF en buigtriplex aan de gang te gaan, creëer je een levende wand!

» Naar de werkbeschrijving

Kweek groene vingertjes!

» Kweek groene vingertjes!

De combinatie kinderen en natuur wordt steeds minder vanzelfsprekend. Hoe groente en fruit groeien, daarvan hebben de meeste kinderen geen idee. Hoogtijd om daar op een speelse manier verandering in te brengen!

» Naar de producten

Ruimtelijk effect met pergola

» Ruimtelijk effect met pergola

Pergola’s zijn een mooie aanvulling op bestaande tuinen. En je kunt er eindeloos mee variëren. In de culinaire tuin liet Lodewijk deze week zien waar een pergola allemaal goed voor kan zijn. Hij gebruikt massieve eikenhouten palen.

» Lees het hele artikel

In alle luxe onder de douche

» In alle luxe onder de douche

Ben je die krachtloze, simpele douchekop helemaal zat? Overweeg dan eens een regendoucheset! Regendouchesets bestaan uit een grote regendouchekop en een kleine handdouche. Douchen was nog nooit zo fijn...

» Naar het product

Zelf kitten met siliconenkit

» Zelf kitten met siliconenkit

Met siliconenkit voor sanitair dicht je voegen en kieren blijvend en waterdicht af. Je gebruikt deze kit bij bijvoorbeeld het bad, de douchebak, wastafel en het aanrecht. Kitten is heel eenvoudig, maar het is wel een secuur klusje waarbij je op een aantal zaken moet letten.

» Naar het product

Aan tafel!!!

» Aan tafel!!!

Eten brengt mensen samen: je praat bij en je luistert naar elkaar. Hoe hectisch het gezinsleven van nu ook is, je vindt elkaar uiteindelijk altijd weer even tijdens het eten aan tafel. Hoe lekker is het om tijdens het klussen even een goede maaltijd binnen te krijgen.

» Naar het product

Dagje inspiratietuinen kijken

» Dagje inspiratietuinen kijken

Niks is lekkerder dan op een zomerse dag te  verdwalen tussen het groen. Je kunt natuurlijk naar een park of bos, maar als je je ogen écht goed de kost wilt geven, is het leuker om meteen de laatste tuintrends te bekijken.

» Laat je inspireren

Van oud spoorhuis tot moderne villa

» Van oud spoorhuis tot moderne villa

Tijd voor de zomerafleveringen! Dit dat je Thomas’ leukste huisverbouwingen, Lodewijks beste tuinideeën en Quinty’s mooiste interieurtips nóg eens mag bekijken. Toch is er één huis dat je nog niet eerder zag en waar we je graag mee naar binnen willen nemen…

» Naar het huis van Jeroen

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?