eigen huis & tuin

geselecteerde video's

bekijk de nieuwste uitzending »
Gezocht: de leukste klus- en tuinvrouw!
Klein maar fijn!

» Klein maar fijn!

Ron, Marit en Bodine wonen met z’n drietjes in Alkmaar en hebben de wens om ook in de tuin te kunnen genieten. Leuke dingen als barbecueën met vrienden en Bodine laten spelen in de tuin is op dit moment eigenlijk onmogelijk…

» Naar de metamorfose

Tegelmode

» Tegelmode

De badkamer van familie Timmermans in Velserbroek heeft behoorlijk te lijden omdat hele gezin bestaat uit tennisfanaten. Hierdoor is de badkamer continue bezet. Ook is de ruimte veel te vol en te klein. Genoeg redenen voor een make-over mét mooie tegels!

» Laat je inspireren

Maak dit handige kledingrek!

» Maak dit handige kledingrek!

Niets is zo vervelend als een onoverzichtelijke hoop kleding. Op de selectiedag in Noord-Holland mochten Mylene en Mariëlle hun eigen kledingrek ontwerpen én maken. Mariëlle won de battle met haar praktische ontwerp. Zelf ook maken?

» Naar het stappenplan

Spannende selectiedag in Noord-Holland

» Spannende selectiedag in Noord-Holland

Na Utrecht mochten de Noord-Hollands klus- en tuinbabes eraan geloven. Wie komt er ongeschonden door de strijd en is de leukste en beste klus- en tuinvrouw van de provincie... En misschien wel van heel Nederland? Hoe zag deze dag eruit? 

» Selectiedag

Opbergruimte in de tuinbank

» Opbergruimte in de tuinbank

De tuin van Ron en Marit is niet de grootste, daarom is het van belang dat elke plek nuttig gemaakt wordt. Zelfs de meubels worden zo ontworpen dat ze multifunctioneel zijn! Zo is de tuinbank niet alleen een fijne zitplaats, maar heeft het ook nog eens opbergruimte.

» Naar het stappenplan

Zandtafel voor kids!

» Zandtafel voor kids!

Rob en Marit hebben huiswerk van Lodewijk gekregen! Voor hun kleine meid Bodine moet er natuurlijk ook iets leuks in de tuin komen te staan. Deze zandtafel staat echter leuk in elke tuin. Zo maak je ‘m!

» Naar het stappenplan

Zorgeloos tegelen

» Zorgeloos tegelen

In de badkamer van familie Timmermans is er genoeg om op te knappen! De ruimte wordt vergroot, er komen nieuwe meubels én Thomas gaat tegelen. Tegelen begint natuurlijk met het aanmaken van de juiste tegellijm!

» Naar het product

4 seizoenenbloeiers

» 4 seizoenenbloeiers

Om optimaal te kunnen genieten van je tuin is het aan te raden om voor verschillende seizoenen planten te kiezen, waardoor je tuin op elk moment in de bloei staat. Kies dus uit elk seizoen een aantal soorten uit en geniet het hele jaar door!

» Naar het overzicht

Simpele schutting

» Simpele schutting

In de tuin van Rob, Marit en Bodine zet Lodewijk binnen no-time een schutting in elkaar. Eigenlijk is het maken van een schutting namelijk helemaal niet zo moeilijk. Zelf ook een simpele schutting maken? Dit is de manier!

» Maak 'm zelf

Tuinkalender
Klusvideo's
Floorplanner
Facebook
Pinterest
Twitter

aflevering gemist?

geef je op

Gezocht: de beste klusser/tuinier M/V huismetamorfose tuinmetamorfose

contact

contact nieuwsbrief

Wil je de Eigen Huis & Tuin nieuwsbrief ontvangen?