Rollenrailsysteem

Met dit systeem zorg je voor extra bergruimte achter schuivende deuren. Ook voor onervaren klussers is de montage goed te doen. Afhankelijk van de toepassing en de grootte van je oppervlak heb je de keuze uit een pakket met één rail of dubbele rails aan de bovenzijde. Een rail aan de onderzijde is ook mogelijk. Het pakket is dus flexibel samen te stellen. Het plaatmateriaal voor de deuren is los verkrijgbaar.

Schuivend opbergsysteem

Deze opbergmogelijkheid is vergelijkbaar met bovenstaand schuifsysteem. Het plaatmateriaal voor de schuifdeuren is exclusief. Er zijn twee formaten verkrijgbaar. Voor bijvoorbeeld bergruimte onder een schuin dak kies je kleine deuren (foto links). En voor een kamerafscheiding of garderoberuimte kies je hoge deuren (foto rechts).

Garderobewandkast

Het bijzondere aan deze wandkast, is dat je alle onderdelen op maat kunt bestellen. Ook schuine wanden zijn geen probleem. Zelfs het kastinterieur wordt op maat geleverd. Denk aan: legplanken, garderobestangen, ladeblokken en schoenenrekken. De kast heeft schuivende deuren en je kunt kiezen uit vijftig verschillende dessins. De maximale hoogte van de kastdeuren is 2,60 meter.

Zelf maken: opbergbox

Deze verrijdbare opbergbox is speciaal ontworpen voor onder schuine daken. Omdat het een doe-het-zelf klus is, maak je de kast precies op maat aan de hand van jouw schuine muur. Ook met de andere afmetingen kun je spelen. Een kast op maat dus! De bovenkant van de box is een klep die met een pianoscharnier soepeltjes open en dicht gaat. Je kunt deze opbergbox zelf maken en hij is verkrijg baar bij verschillende doe-het-zelf-zaken.