Met Perfection muurverf is de wand in de Straat olifantengrijs gemaakt.

Perfection verf

Dit is kwalitatief de beste verf die je kunt vinden en deze heeft altijd een toegevoegde waarde. Denk hierbij aan een hogere dekkracht en het Ecolabel. Dit is een Europees keurmerk dat staat voor een milieuvriendelijke keuze. Verfproducten met het Ecolabel zijn beter voor je gezondheid en bevatten minder oplosmiddel.

Perfection is verf van de beste kwaliteit in prachtige kleuren voor een elegante en exclusieve look. Het is verkrijgbaar als latex, lak en muurverf. Perfection muurverf is een matte verf en verkrijgbaar in 32 kleuren. Het heeft een betere dekkracht dan gemiddeld en een hoog – ongeveer 12 vierkante meter per liter – rendement.

De lakken van Perfection zijn te koop in het bijzondere mat, zijdeglans en hoogglans. Er is keuze uit 33 kleuren. Perfection lak is van hoogwaardige kwaliteit met een hoge dekkracht, dus een uitstekende dekking geeft met één laag. Het is een hybride verf: dat wil zeggen dat het een lak op waterbasis is, maar met de kenmerken van terpentineverf. De langere droogtijd geeft je de kans om eenvoudig een groter oppervlak te schilderen. Deze verf vloeit beter uit dan de oude verf op waterbasis.

Wil je meer informatie? Alle verfsoorten zijn verkrijgbaar bij Praxis