De hal is één van de kleinste ruimtes in huis, maar wel een belangrijke ruimte. Het is namelijk de eerste plek waar je oog op valt bij binnenkomst. Wil je een gezellige entree maken, maar er niet teveel tijd en geld aan besteden? Met een paar planken aan de muur creëer je een handige en leuke oplossing om sleutels, foto’s, sjaals, tassen en leuke accessoires aan te hangen. Zo geef je in een handomdraai een persoonlijk tintje aan je hal.Stap 1

Pak drie planken van steigerhout en zet ze in de White-wash. Vervolgens verf je de helft van één plank met schoolbordverf, zodat je straks bijvoorbeeld je boodschappenlijstje op de planken kunt schrijven. Zodra de White-wash en schoolbordverf zijn opgedroogd schroef je de planken aan elkaar vast. Dit doe je door drie dwarslatten aan de achterkant te bevestigen.

Stap 2

Nu de planken zijn geverfd en aan elkaar vastzitten, kun je met de versiering beginnen. Kies voor leuke haakjes waar je sleutels of tasjes aan kunt hangen, letters, kleine spiegeltjes, familiefoto’s, tegeltjes of zelfs servies. Het maakt niet uit wat je kiest en hoe je het ophangt, het gaat om jou persoonlijke smaak, dus leef je helemaal uit!

Stap 3

Wanneer je een selectie hebt gemaakt van foto’s en leuke accessoires, ga je deze op de planken vastmaken door middel van schroeven en lijm.

Stap 4

Ben je helemaal klaar met het versieren van de planken? Zoek een mooi plaatjes in je hal, bevestig ze met schroeven aan de muur en klaar is je gezellige entree!

Wil je meer tips om je hal op te knappen? Bekijk ze hier.