Huis
Tuin
Video

Waarschuwing van de dierenambulance: span geen net om je balkon tegen vogels!

Als je een balkon hebt, heb je misschien ook wel last van vogels. Heel vervelend natuurlijk, vooral als ze de boel onderpoepen. Een manier om hier vanaf te komen, is het spannen van een net. Toch is dit geen goede optie volgens de dierenambulance.

De dierenambulance heeft namelijk gewaarschuwd om juist geen net om je balkon te spannen. Het is namelijk helemaal niet goed voor de vogels…

Emotioneel bericht op Facebook

De dierenambulance van Amsterdam heeft vorige week een emotioneel bericht op Facebook geplaatst. Hierin stond dat er steeds meer vogels komen te overlijden door de netten om balkons. Bij de post voegden ze ook nog een hartverscheurende video van de vogels.

Alternatieven

We willen natuurlijk niet nog meer vogelleed veroorzaken. Daarom kun je beter gebruik maken van een alternatief voor het net. Je kunt bijvoorbeeld in plaats van een net, (aardbeien)gaas gebruiken. Ook een net voor katten is veilig voor vogels.

Julia van Rijn
ID: 8594

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven