Huis
Tuin
Video

Dit item is onmisbaar om je houtskoolbarbecue snel heet te krijgen

Daar sta je dan… een tafel gevuld met hapjes en gasten die reikhalzend uitkijken naar die eerste burger of portie vis. Moeite met het aansteken van je houtskoolbarbecue? Met dit item worden de kolen razendsnel heet.

Ben je de trotse eigenaar van een houtskoolbarbecue, dan wil je met lekker weer vast niets liever dan lekker grillen en buiten eten. Heel vervelend is het dan wanneer de BBQ niet snel warm wordt. Maar niet getreurd! Met dit product heb je daar geen last meer van.

Brikettenstarter

De ultieme aankoop voor je houtskoolbarbecue is namelijk… een brikettenstarter! Met zo’n brikettenstarter is het aansteken van de houtskoolbarbecue stukken makkelijker. Tijdens het opwarmen kun je zelfs gewoon verder met het voorbereiden van hapjes! Nog geen brikettenstarter in huis? Je vindt er onder andere hier een. 

Gebruik

Vul de brikettenstarter tot ongeveer driekwart met briketten of houtskool. Plaats deze op aangestoken aanmaakblokjes op de bodem van de BBQ. Wacht nu 20-30 minuten, totdat de inhoud van de brikettenstarter is bedekt met een grijze laag as. Nu zijn de briketten goed warm. Schud ze dus op het kolenrooster of in de brikettenhouder, en klaar is kees! Pas op: draag zo nodig handschoenen en let op hoe de wind staat. 

 

Klaar om aan de slag te gaan? Deze zalm van de barbecue is overheerlijk:  

Christa Koeyvoets
ID: 8288

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven