Huis
Tuin
Video

3 redenen om voor een groene haag te gaan

& Mobilane Kant en Klaar Hagen
Een groene tuin is heerlijk, maar het duurt vaak lang voordat je tuin ook écht groen is. Wil je niet zolang wachten? Ga dan voor kant-en-klaar hagen, zoals de Klimop (Hedera) en de Kardinaalsmuts (Euonymus), waarmee je tuin binnen no time groen is. Wij geven je drie redenen om voor een groene kant-en-klaar haag te gaan.

1. Camouflage voor de kliko

Kliko’s zijn niet de meest stijlvolle object in je tuin. De gekleurde afvalbakken leiden de aandacht af van je groen. Je kunt je kliko gelukkig makkelijk camoufleren met een kant-en-klaar haag. Dit neemt niet zoveel ruimte in beslag, én zorgt voor een natuurlijke look.  

2. Levende, groene erfafscheiding

Met een kant-en-klaar haag krijg je meteen een levende tuin. De bloeiende planten in je tuin worden zo extra benadrukt. Daarbij bespaar je met een kant-en-klaar haag op het zetten van een schutting, én geeft het binnen no time privacy in je tuin. Geen last meer van glurende buren dus.

3. Groen terras

Ook voor een terras zijn kant-en-klare hagen prima te gebruiken. Naast staand kun je de hagen ook in bakken plaatsen. Hiermee creëer je een lekker beschut terras, waardoor je meer privacy krijgt én niet zomaar wegwaait. Hierdoor kun je extra genieten van je groene tuin.  

Kijk voor meer informatie over kant-en-klaar hagen op de website van Mobilane!

ID: 8159

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven