Huis
Tuin
Video

Yes! Vanaf vandaag verkoopt deze supermarkt weer grote kamerplanten voor een prikkie!

Het is weer zo ver! Een van onze favoriete budgetsupermarkten verkoopt weer prachtige, grote kamerplanten voor een klein prijsje! Rennen!

Wij kunnen áltijd genoeg, 7 om precies te zijn, goede redenen bedenken om meer planten in huis te halen. En als de supermarkt ze dan ook nog eens voor een spotgoedkoop prijsje verkoopt, dan is de keuze natuurlijk al helemaal snel gemaakt. 

Grote kamerplanten

Of je nou veel planten in huis hebt of slechts een paar, een woonkamer is wat ons betreft pas écht af wanneer er een mooie, grote kamerplant staat te shinen. Heb je die nog niet? Grijp dan nu je kans, want budgetsupermarkt Aldi verkoopt vanaf vandaag (donderdag 22 augustus) weer grote kamerplanten voor een prikkie. 

Je hebt deze week de keuze uit de volgende grote kamerplanten: Dracaena, Calathea, Ficus, Schefflera, Monstera, Scindapsus, Areca en Yucca. Genoeg keuze dus! 

Aldi

Aldi verkoopt bijna wekelijks planten. Van tuinplanten tot kleine kamerplanten en dit keer dus grotere kamerplanten. De planten bij Aldi variëren in prijs, afhankelijk van het soort en de maat, maar ze zijn elke keer weer spotgoedkoop. Zo betaal je voor deze grote kamerplanten, die 90 tot 110 centimeter hoog zijn, slechts €8,99. Wil je er graag eentje aanschaffen? Dan raden we je aan om snel te zijn, want ze gaan elke keer weer ontzettend hard!

Marjolein Sintenie
ID: 9074

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven