Huis
Tuin
Video

Tropische sferen in de tuin? Kies voor bamboe!

Een tropische tuin is heerlijk. Je hebt altijd het gevoel alsof het zomer is en het staan gewoon ontzettend gezellig. En wat mag er écht niet ontbreken in een tropische tuin? Bamboe natuurlijk!

Bamboe groeit in de tropische landen, vandaar de tropische sfeer die het geeft. De plant groeit echter ook gewoon in Nederland, in jouw achtertuin bijvoorbeeld! 

Bamboepalen

De makkelijkste manier om bamboe te verwerken in je tuin, is door spullen te gebruiken die gemaak zijn van deze plant. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schutting van bamboepalen. Dit is weer eens wat anders dan je standaard heg of houten schutting, en het geeft een warm gevoel. 

Bamboeplant

Voor de mensen met groene vingers, is de bamboeplant ideaal. Hij kan snel groeien waardoor je tuin in no time is overspoeld met deze tropische planten. Het geeft een weelderige look, wat het geheel een stuk gezelliger maakt. Geen idee hoe je bamboe moet verzorgen? Wij geven je een aantal tips.

Bamboemeubels

Tuinmeubels gemaakt van bamboe zijn helemaal hip op het moment. Het materiaal staat heel natuurlijk en is ook nog eens duurzaam. Het is heel hard en gaat, wanneer je het op de juiste manier onderhoudt, heel lang mee. Wat wil je nog meer?

Julia van Rijn
ID: 8797

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven