Huis
Tuin
Video
& Capi

Zo vind je de bloempot die perfect bij jouw smaak past

Heb je eindelijk de perfecte plant gevonden, weet je niet in welke bloempot je ‘m moet stoppen. Wij vertellen je samen met Capi hoe jij de bloempot vindt die perfect bij jouw smaak past!

Urban look

Om een bloempot te vinden die bij je smaak past, moet je eerst weten wat je smaak is. Houd je van een urban look? Dan is de Urban serie van Capi voor jou ideaal. Deze potten geven groen een plekje in een stedelijk geheel. De potten passen bijvoorbeeld goed op dakterrassen, in stadstuinen of lekker binnen in huis. De urban potten hebben een moderne, stoere look. Je hebt hierbij nog twee opties: een glad en strak design, of een wat stoerder design met strakke lijnen.

Natuurlijke look

Ben je het liefst helemaal één met de natuur? En schemert dit ook door in jouw interieur en exterieur? Dan is de Capi Nature collectie voor jou perfect. Deze op de natuur geïnspireerde collectie bestaat uit bloempotten waarbij de vormen en texturen van de natuur zijn doorgevoerd in de potten. Dit zorgt voor een ultieme samenhang tussen de plant en de pot. Zo heb je potten die geïnspireerd zijn op gevlochten riet, de zandgolven van het strand en op de natuur in haar puurste vorm. Wil je potten die één zijn met de Nederlandse natuur? Ga dan voor de Nature texturen uit de Made in Holland collectie van Capi.

Luxe look

Als je wel van een beetje luxe in je interieur of exterieur houdt, is de Lux collectie van Capi voor jou perfect. Binnen deze strakke, moderne collectie heb je nog veel verschillende keuzes. Zo kun je gaan voor tijdloze potten met strakke strepen, potten met een strak en glad design of voor potten waarbij twee verschillende structuren zijn gecombineerd. Het nieuwe design in combinatie met de moderne kleuren maken de serie minimalistisch en tijdloos. Dit past perfect in een modern en Scandinavisch interieur.

Klassieke look

Of ga voor heel iets anders: een klassieke look met de collectie Classic van Capi. Deze potten zijn de sierlijke van het stel. De klassieke potten hebben een Romaanse uitstraling en geven antiek een nieuwe dimensie. Het zijn echte eyecatchers in je interieur of exterieur.

Ben je er nog niet over uit welke potten het gaan worden? Kijk op de site van Capi voor meer informatie en inspiratie!

Lobke Taal
ID: 8331

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven