Huis
Tuin
Video

Bloempot gebroken? Deze mensen wisten er iets heel creatiefs van te maken!

Is je mooie bloempot kapotgevroren of omgewaaid en gebarsten? Dan zullen de meeste mensen de bloempot regelrecht naar de afvalbak sturen. Maar de volgende creatievelingen niet. Zij wisten er iets heel moois van te maken.

De volgende gebroken plantenpot-creaties zijn zó ontzettend leuk bedacht en uitgewerkt, dat we nu eigenlijk niet kunnen wachten tot er bij ons ook weer een bloempot kapot gaat! Of misschien doen we het zelfs met opzet... 

1. Kabouterhuisjes

Dat een plantenpot kapot is, wil niet zeggen dat er niets meer in kan leven. Deze kunstenaar toverde zijn of haar bloempotten bijvoorbeeld om tot de schattigste kabouterhuisjes. En het leuke is, er zitten ook nog lampjes in verwerkt waardoor het sprookje helemaal compleet is. 

2. Kleine botanische tuin met oosterse sferen

Deze creatieveling besloot de scherven te gebruiken als trapje en maakte het geheel af met een oosters prieeltje en een mooi assortiment aan kleine plantjes.

3. Mickey’s mansion

Mocht Mickey Mouse ooit nog de Disneygekte willen ontvluchten, dan is dit het perfecte stekkie voor hem en zijn Minnie! Ook hier zijn de scherven gebruikt als trappetje én om verschillende verdiepingen te creëren. Zo simpel, maar zó leuk!

4. Kleine theetuin

Deze theetuin is té schattig ingericht, inclusief minuscule kopjes thee, gebakjes, een gietertje én een kistje paddenstoelen. Zo zoet!

5. Jurassic Park

Mag het van jou allemaal iets stoerder? Dan kun je natuurlijk ook je eigen Jurassic Park plantenjungle creëren. Uiteraard kan een stoere terreinwagen dan natuurlijk niet ontbreken, dus duik maar even in de speelgoedkist van je (klein)kind!

Marjolein Sintenie
ID: 10189

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven