Huis
Tuin
Video

De herfst in huis halen? Deze bloemen en planten maken je herfstboeket helemaal af

Ondanks de regen heeft deze tijd van het jaar ook zo zijn voordelen. De natuur ziet er namelijk prachtig uit! De warme tinten en kleurrijke bladeren geven een heerlijk herfstgevoel. Wil je niet alleen buiten genieten van deze natuurlijke schoonheid? Haal het najaar dan in huis met typische herfstbloemen!

Physalis

Deze plant wordt ook wel de lampionplant genoemd. Dat is niet zo gek want om de vrucht groeit namelijk een natuurlijk lampionnetje! Weetje: Deze planten werden vroeger in China gekweekt om duivels te verjagen. De mensen dachten dat ze in de lampionnen van de plant de geesten konden opsluiten, nu staan ze gewoon leuk in jouw herfstboeket. Ook zijn deze planten makkelijk te drogen, zo kun je er lekker lang van genieten! 

Wil je meer lezen over deze bijzondere plant? We vertellen je er hier alles over! 

Hypericum

Deze plant brengt mooie verrassingen met zich mee! Na de bloei ontstaan er namelijk leuke besjes aan de takken. Deze bessen maken jouw herfstboeket net wat stoerder en geven een speelse touch aan jouw boeket! 

hypericum

Crocosmia

Deze bloem, ook wel bekend als Montbretia heeft prachtige herfstkleuren. De warme tinten als oranjegeel en dieprood maken jouw vaas superkleurrijk en helemaal in de herfstsferen!

Euphorbia

Deze fijne bloemetjes springen alle kanten op. De Euphorbia kun je in verschillende herfstkleuren krijgen en deze kleuren kun je ook supermooi met elkaar combineren. Voeg de gele, oranje en rode Euphorbia samen en jouw herfstbos is compleet!

Daphne van Kaam
ID: 9398

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven