Huis
Tuin
Video

Uit deze plastic zak groeien de mooiste bloemen en planten

Een plastic zak gevuld met planten. Dat klinkt misschien gek en zelfs oerlelijk, maar niets is minder waar. Deze zogeheten 'beplantingszak' is hartstikke duurzaam en zeker geen doorn in het oog.

Beplantingszak

Wat is het? Een beplantingszak is een grote tas gemaakt van plastic, waarin allerlei vakken zijn gemaakt, zodat de vertakkingen alle kanten op kunnen groeien. De zak gaat zeker niet zomaar kapot, want hij is waterdicht, weerbestendig en ook nog eens duurzaam. Na het kweekseizoen maak je 'm gewoon schoon en vouw je 'm op.

Genoeg keuze

Je kan van alles en nog wat laten groeien in zo’n beplantingszak. Bijvoorbeeld lekker fruit, zoals aardbeitjes. Maar: ook groenten, kruiden en bloemetjes doen het goed.

Variaties

Er bestaan verschillende varianten van de beplantingszak. Deze bijvoorbeeld, waar 45 liter potgrond in gaat. Of deze, die je ophangt aan de schutting.  En helemaal makkelijk heb je het als je een plantenzak koopt waar al een plant in zit! 

Bekijk ook:

Fotocredits:
Headerfoto: Artur Rutkowski - Unsplash
Artikelfoto: Plantenzak

Christa Koeyvoets
ID: 8498

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven