Huis
Tuin
Video

Deze 5 planten zijn ideaal als rustgevende yogaplant

Doe je regelmatig wat yoga in je tuin? Dan wil je waarschijnlijk graag een plek hebben waar je heerlijk tot rust kan komen. Hier kunnen planten je bij helpen!

1. Bamboe

Je ogen dichtdoen en het zachte geluid horen van ritselende bamboe. Ideaal in je rustgevende tuin. Kijk wel even goed uit dat de bamBOE je niet laat schrikken.

2. Waterlelie

Ook een rustgevend geluid: water. Ga daarom voor een vijver of waterornament in je tuin waar je voor de sfeer waterlelies op laat drijven.

3. Lavendel

De geur van lavendel zorgt voor ontspanning. Je kunt de geur van lavendel in een potje kopen, maar als je van puur natuur houdt kun je beter gaan voor lavendelplanten.

4. Zonnehoed

Ga in je zen-tuin voor zonnehoeden. En dan hebben we het niet over die je op je hoofd zet… Zonnehoeden staan erom bekend dat ze de weerstand verhogen. Daarbij trekt de plant vlinders aan wat een levendig maar toch rustig gevoel geeft aan je tuin.

5. Ridderspoor

Plant wat ridderspoor in je tuin voor een knusse plek waarin je met een fijn gevoel yoga kunt doen. Ridderspoor zal de sfeer in je tuin doen opbloeien.

Fotocredits:

Headerfoto: ArieWubben -Unsplash
Bron: Santé

Julia Dilissen
ID: 9002

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven