Huis
Tuin
Video

Deze budgetsupermarkt verkoopt prachtige winterbloeiers voor een prikkie

In de nieuwe folder van budgetsupermarkt Aldi hebben we een hele leuke aanbieding gespot! Je kunt namelijk fijne plantjes in huis halen voor een hele degelijke prijs!

De Helleborus

De Helleborus is een hartstikke fijne plant, omdat hij multifunctioneel is. Je kunt hem in de tuin in de volle grond planten, maar ook in een pot doen ze het goed. Wanneer de rest van de tuin er grauw bij staat, zal deze plant je tuin prachtig laten stralen! Deze plant bloeit namelijk van november tot maart, een echte winterbloeier dus! Vanaf €3,99 heb je deze al in je tuin staan!

Zo zorg je dat jouw planten de winter gaan overleven
Woonkamer

De Hyacint

Wil je liever een plantje voor binnen, dan kun je kiezen voor de Hyacint. Deze ruikt niet alleen heerlijk, maar voegt gelijk wat kleur toe aan je interieur! Je kunt ze in diverse kleuren scoren bij de Aldi deze week voor maar €1,85!

Op = echt op!

Zorg dat je snel bent met deze actie, want hij gaat woensdag 20 november in en eindigt 24 november! Deze acties gaan altijd erg snel, dus zorg dat je er gauw bij bent!

Fotocredits:

Headerfoto: Stevebidmead- Pixabay 
Foto 1 + 2: Aldi folder

Esmée Duindam
ID: 9657

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven