Huis
Tuin
Video

Dit stijlvolle vaasje is ideaal als je een avocadoplant wilt laten groeien

Een avocadoplant uit een pit laten groeien is best een opgave, omdat ‘ie constant in genoeg water moet staan. Wij hebben het perfecte vaasje gevonden om jouw avocado-avontuur te laten beginnen!

Tandenstokers en pitten

Vergeet de tandenstokers en bekers met water en bekijk deze speciale avocadovaas eens! Door het unieke ontwerp kun je heel gemakkelijk, maar tegelijkertijd stijlvol, een avocadoplant groeien. Doordat er een speciale ruimte is voor de pit, wordt deze niet ondergedompeld in het water. Zo krijgt ‘ie precies genoeg water voor de wortels die wel in het water hangen.

Leerzaam

Je kunt door deze vaas ook het groeiproces heel goed bijhouden. Zo kun je precies zien wanneer er wortels beginnen te groeien en alle groeifases bestuderen. Wanneer je deze vaas aanschaft, krijg je er ook nog een leuk boekje bij. Hierin wordt precies beschreven hoe je het groeiproces kunt starten en aanpakken. Superleuke bonus, toch?! Deze vaas staat niet alleen heel leuk in je interieur, het is dus ook nog eens leerzaam! 

Fotocredits:

Header: Dose Juice

Vaas: Ilex Studio

Esmée Duindam
ID: 9307

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven