Huis
Tuin
Video
& Capi

Zo combineer je bloempotten in en rondom het huis

Een tuin is helemaal geslaagd als je interieur matcht met je exterieur. En dit creëer je makkelijk met matchende bloempotten! Maar hoe combineer je eigenlijk bloempotten in en rondom het huis?

Kies je stijl

Om binnen goed te verbinden met buiten, is het belangrijk om te weten wat je stijl is. Heb je een urban look in huis? Dan kun je je interieur met je exterieur verbinden door middel van bloempotten uit de Urban serie van Capi. Houd je meer van een natuurlijke look? Dan is de Nature collectie van Capi misschien wel geschikt. Nog meer verschillende stijlen vind je hier.

Kies je bloempotten

Als je weet welke stijl je bloempotten moeten hebben, is het tijd om je bloempotten te gaan kiezen. Het staat hierbij stijlvol om verschillende patronen te laten terugkomen. Dit geeft karakter in en rondom je huis. Dit doe je bijvoorbeeld door potten met een duidelijke structuur te combineren met potten met een glad en strak design.

Kies je planten

Kies als laatste de planten die in je bloempotten komen. Heb je gekozen voor grote, robuuste bloempotten? Dan staan grote planten hierin stijlvol. Ga je juist liever voor kleine potten? Combineer deze potten dan met wat kleinere planten. Je planten moeten namelijk wel nog genoeg ruimte hebben om te groeien.

Op zoek naar bloempotten voor in en rondom je huis? Kijk op de site van Capi voor meer informatie en inspiratie!  

ID: 4531

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven