Huis
Tuin
Video

Deze 5 luxe parasols zijn net even anders

Voldoende schaduw in de tuin is heel belangrijk voor je gezondheid en natuurlijk je welzijn. Daarom is een parasol geen overbodige luxe. En waarom zou je voor een standaardmodel gaan, als deze luxe varianten ook bestaan?

Deze parasols, die we tegenkwamen op AD Wonen, geven jouw tuin een onverwachte eyecatcher.

1. Zomerse paraplu

Deze zomerse parasol is anders dan anders. Hij ziet er namelijk eerder uit als een mooie, grote paraplu. Ook heeft hij in plaats van een voetstuk, een zitkussen en tafeltje aan de onderkant. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar deze paarse variant is toch wel onze favoriet.

2. Tropische slierten

Een tropische parasol met slierten zien we al jaren veel terug. Deze variant is echter nog iets extremer. Hij heeft namelijk ook slierten aan de binnenkant! Dit geeft een heel leuk effect, vooral als het een beetje waait.

3. Bloemig patroon

Waarom een effen parasol nemen als je ook voor een patroon kunt kiezen? Deze parasol past helemaal bij alle andere bloemen in jouw tuin. Super zomers dus!

4. Is het een parasol?

Deze parasol lijkt niet eens op een parasol. Je klapt hem dan ook niet open zoals je normaal doet. Je schuift de panelen rond zodat er een ronde vorm ontstaan, de parasol dus. 

5. Futuristische ufo

Nog zo’n parasol die eigenlijk niet op een parasol lijkt, maar eerder op een ufo. Het is letterlijk een schijf aan een stok die je beschermt tegen de zon. Het ziet er misschien een beetje gek uit, maar hij zou prachtig staan in een moderne tuin.

Julia van Rijn
ID: 8334

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven