Huis
Tuin
Video

5 dingen die niet mogen ontbreken bij de perfecte openluchtbioscoop

We zijn gek op films kijken, maar in de zomer zitten we ook het liefst zo veel mogelijk buiten. Hoe fijn is het dan om lekker in de buitenlucht films te kijken in de openluchtbioscoop? In je eigen tuin of bij een openbare buitenbios! We zetten de 5 mooiste op een rijtje:

Kussens

Misschien heb je niet genoeg stoelen om iedereen die wil komen een zitplek te bieden. Geen probleem! Leg gewoon heerlijk zachte dekens, kussens en desnoods matjes of matrassen op de grond, en iedereen kan het zichzelf gemakkelijk maken. 

Donker

Wachten tot het donker of in ieder geval schemerig is, heeft zowel praktische als sfeervolle doeleinden. Zo kun je tenminste fatsoenlijk zien wat er op het scherm gebeurt! 

Scherm

Niet onbelangrijk: een scherm om de film op te projecteren. Misschien heb je een beamer inclusief scherm in huis, maar anders kan een groot, wit kreukvrij laken of een lichtgekleurde muur ook prima dienstdoen. 

Lampjes

Niets knusser dan een mooie lichtslinger, of een aantal kaarsen. De ideale sfeerverlichting!

Christa Koeyvoets
ID: 8559

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven