Huis
Tuin
Video

Trend alert: kies voor een Balinese parasol

Altijd een zomers gevoel? Dat kan met dit ultiem tropische tuin-accessoire: de Balinese parasol!

Kwastjes

Hartstikke vrolijk toch, de kwastjes die bijna altijd aan een typische Balinese parasol zitten? Het geeft meteen een speels effect aan je parasol.

Kleurrijk

Ook de vrolijke kleuren van veel Balinese parasols geven een fris en leuk aanzicht aan de tuin. Of: ga juist voor een exemplaar in een frisse, rustige kleur, zoals wit of beige. Je zult zien dat je tuin iets van een luxe resort wegheeft. 

Stoffen

Een Balinese parasol kan gemaakt zijn van katoen of linnen, maar ook van macramé, zoals die hieronder. Let wel op: de meeste parasols zijn niet zo dol op regen, dus dek ze altijd af met een beschermhoes wanneer je 'm niet gebruikt of wanneer het plotseling begint te regenen. 

Decoratief

Misschien zijn ze niet het meest praktisch, maar hoe mooi is deze Balinese parasol met drie verdiepingen? Perfect als decoratie voor een bohemian en tropisch sfeertje. Combineer 'm met een hangmat, en je waant je écht in Bali!

Christa Koeyvoets
ID: 8460

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven