Huis
Tuin
Video

Perfect voor feestjes: een bar in de tuin

Tuinfeestjes of barbecues in de tuin zijn vooral in de zomer superleuk. Je kunt hierbij gebruik maken van je tuintafel, of je huurt statafels. Voor het echt werk heb je echter een goede bar nodig.

Met een bar in de tuin kun je alle kanten op: groot, klein, zelfgemaakt, met een dakje, noem maar op! 

Eettafel

Een bar is multifunctioneel. Je kunt hem gebruiken voor feestjes en borrels, maar ook om aan te eten. Dit is ideaal voor een kleine tuin, want een bar is smal en aan te passen op de ruimte.

DIY bar

Met een beetje handigheid kun je zelf ook een bar maken. Je kunt dit bijvoorbeeld met pallets doen. Je kunt er, net zoals op onderstaande foto, ook een aan de muur monteren. Deze kun je openklappen wanneer je hem nodig hebt, en als je hem niet gebruikt heb je er ook geen last van.

Doorkijkje

Heb je een groot raam (dat open kan) dat grenst aan je achtertuin? Hier kun je handig gebruik van maken. Zet er een bartafel voor op de hoogte van je vensterbank. Nu heb je net een echte bar! Je kunt zo ook makkelijk hapjes en drankjes van binnen naar buiten halen.

Toevoeging aan je buitenkeuken

Heb je een buitenkeuken of ben je van plan er een te installeren? Voeg er dan een bar aan toe! Dit dient als extra kookruimte, eetplek en een plek om gezellig te hangen. Het staat daarnaast ook nog eens heel gezellig en chique. 

Overweeg je een buitenkeuken te installeren? Denk dan eerst even over deze dingen na. 

Balkonbar

Op een balkon heb je vaak maar weinig ruimte om een tafel of bar neer te zetten. Maak daarom handig gebruik van je railing. Hier kun je zelf een bar op maken zodat je toch plek hebt om je wijntje neer te zetten.

Deze producten kunnen niet missen in je tuin!

Julia van Rijn
ID: 8523

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven