Huis
Tuin
Video

Beginnen met buitenverlichting? Ga voor buitenspots!

Op mooie zomerdagen wil je niet alleen overdag, maar ook ’s avonds genieten van de tuin. Tuinverlichting mag dan niet ontbreken! Onze tip: begin met buitenspots! Hier vind je drie redenen om te kiezen voor buitenspots.

Verschillende soorten en maten

Niet alleen geven ze licht, je kunt ze ook pronkstukken uit de tuin – letterlijk – laten uitlichten. Een bijzondere boom? Hang er een buitenspotachter. Een prachtige border? Met een buitenspot springt-ie er echt uit. Buitenspots zijn er in alle soorten en maten, dus er is er een voor iedere tuin.

Combineren maar!

Als het ’s avonds donker is, wil je natuurlijk wel alles kunnen overzien. Buitenspots zijn fantastisch om de hele tuin te verlichten, maar het toch sfeervol te houden. Buitenspots benadrukken namelijk de natuurlijke kleuren in je tuin, zonder heel opvallend aanwezig te zijn. Het mooie van buitenspots is dat je ze perfect met elkaar kunt combineren.

Probleemvrij

Krijg je al stress van het idee dat je de buitenspots moet ophangen? Niet nodig! Ze zijn supermakkelijk te installeren en iedereen (ja, ook jij!) kan het. Je prikt ze namelijk gewoon in de grond waar je wil en sluit ze aan op het systeem. Voilà!

Wil je meer weten over tuinverlichting of buitenspots? Kijk dan op de website van in-lite.nl.

Selien Koster
ID: 8473

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven