Huis
Tuin
Video

Deze diervriendelijke sleutelhanger jaagt muggen razendsnel weg

Pfoe… sommige mensen worden in de zomer bijna iedere dag wel gestoken door de muggen. Met deze simpele sleutelhanger is dat gelukkig verleden tijd!

Gezoem

Dit is ‘m: de anti-muggen sleutelhanger. Met een simpel aan-uit-knopje zorg je ervoor dat muggen uit je buurt blijven. Het apparaatje zendt namelijk ultrasone geluidsgolven uit waar muggen en andere insecten geen fan van zijn. Geen zorgen: zelf hoor je helemaal niks. En dus ook geen gezoem meer! 

Zonne-energie

En leeggaan zal ‘ie niet snel, want de sleutelhanger werkt op zonne-energie. Ook nog eens onschadelijk voor het milieu, dus. Weg met die vervelende jeukende muggenbulten!  

Handig

Door het kleine formaat en lichte gewicht (30 gram) biedt deze sleutelhanger een praktische uitkomst tegen vervelende muggen. Hang ‘m gewoon aan je sleutelbos of keycord, of leg ‘m op de terrastafel tijdens het eten. Ook een idee: hang er een in de tent tijdens het kamperen. Je zult jezelf dankbaar zijn.

Je koopt zo’n handige solar anti-muggen sleutelhanger van Kikkerland onder andere hier.   

Bekijk ook:

Fotocredits:
Headerfoto: Егор Камелев - Unsplash
Artikelfoto: Kikkerland

Christa Koeyvoets
ID: 8420

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven