Huis
Tuin
Video

Wauw, dit wil je: deze luxe caravan blaast zichzelf in no time op

Ja, dat lees je goed: een caravan die zichzelf opblaast. Hij neemt niet alleen weinig ruimte in beslag, hij is ook nog eens in no time omgetoverd van box tot caravan. Ideaal toch?!

Nu de lente eindelijk echt is aangebroken staat je eerstvolgende kampeertrip misschien ook al op de planning. Geen fan van kamperen? Wellicht met deze luxe caravan wel! De Air Opus trailer blaast zichzelf namelijk in no time op, is van heel veel gemakken voorzien én hij neemt in ingeklapte modus heel weinig ruimte in. Ideaal toch?!

1,5 minuut

In slechts 90 seconden blaast de Air Opus trailer zichzelf op en transformeert ‘ie van een compacte aluminium box tot een volwaardige caravan die groot genoeg is voor maar liefst 6 mensen. De caravan is eigenlijk een soort vouwwagen, maar dan dus zonder gedoe, omdat ‘ie zichzelf helemaal opblaast. In uitgevouwen en opgeblazen modus zo’n 2,5 meter hoog en het oppervlak is 11m². Een ideaal vakantiestekkie dus! De caravan heeft dan ook al meerdere prijzen gewonnen.

Van alle gemakken voorzien

In de caravan bevindt zich onder andere een klein keukentje, een bank, twee tweepersoonsbedden, een draagbaar toilet, een gootsteen, een keukentje, een gasfornuis en een kleine koelkast. Daarnaast kun je ook nog water, verwarming en airconditioning aansluiten voor als je écht comfortabel wil kamperen. En -niet geheel onbelangrijk- de caravan kan ook nog eens off-road! Vooral handig als je buiten Nederland wil gaan kamperen dus!

De caravan kan aan bijna elke auto (met trekhaak) bevestigd worden en je hebt geen speciaal gereedschap, materialen of certificaten nodig. Daarnaast zit er ook een handig rek op de aluminium box (waar de caravan in zit dus) waar je bijvoorbeeld je kano, fietsen of zelfs je bootje op kunt vervoeren. Wanneer je onderweg bent met de ingeklapte caravan zitten alle meubels en apparaten veilig opgeborgen in de box.

Met of zonder

De caravan is ook zonder opblaasbaar dak te koop, en is kaal zo’n €17.000. Mét opblaasbaar dak komt hier nog zo’n €2.200 bij. Maar… dan hoef je ook nooit meer te stoeien met tentpalen, haringen en zeilen. Je laat de elektrische pomp gewoon het werk doen!

Zou het wat voor jou zijn?

Marjolein Sintenie
ID: 8369

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven