Huis
Tuin
Video

Dit zijn de 5 mooiste open haarden voor buiten

Op een frisse avond in de tuin wil je er natuurlijk lekker warm bijzitten. Wat is dan fijner dan een lekkere open haard in de achtertuin? Het houdt je warm, het geeft licht en het knisperende vuur is supergezellig. Daarom hebben wij de mooiste open haarden voor in de tuin uitgezocht.

Zit er in de avond warmpjes bij met een van deze mooie open haarden!

1. Strak en modern

Bij een open haard krijg je al snel het beeld van een klassieke, ouderwetse variant met veel decoratie. Toch zijn er, vooral voor in de tuin, ook moderne open haarden verkrijgbaar. Dit past perfect in een tuin met veel tegels en strakke lijnen. Ook de zwarte kleur kun je goed combineren met elke kleur die je mooi vindt.

2. Ronde UFO-vorm

Het leuke aan een ronde open haard, is dat je er omheen kunt zitten. Het is dus leuk voor grote groepen mensen. Onderstaande open haard heeft ook nog eens een aparte vorm, je kunt eigenlijk het vuur bijna niet zien, maar lekker warm wordt 'ie zeker wel! 

3. Industriële look

Voor een stoere tuin is deze industriële open haard perfect. Het roestige uiterlijk geeft een doorleefde look en de strakke lijnen maken het helemaal af. Door het raampje kun je het vuur nog zien, dus het blijft wel knus en gezellig.

4. Kijken naar het vuur

Bij een open haard wil je natuurlijk het vuur zien, want dit maakt het juist zo knus. Deze open haard heeft aan alle kanten een raampje waardoor je sowieso het vuur kunt zien. Dit geeft een prachtig effect!

5. Open haard of afscheiding?

Een open haard kan ook een multifunctioneel object in de tuin zijn. Het kan namelijk als afscheiding in de tuin dienen, waardoor je je tuin in meerdere delen kunt opdelen. Je kunt hem bijvoorbeeld, net zoals op onderstaande foto, in een muur verwerken voor een grote afscheidingswand.  

Julia van Rijn
ID: 8508

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven