Huis
Tuin
Video

Trend alert: fleur je tuin op met de mooiste posters!

Je huiskamer doortrekken naar je tuin, dat is de trend van nu. Dit kan met tuinmeubels, vloerkleden, tegels, maar ook met kunst. Door leuke posters op te hangen in je tuin krijg je hier een echt woonkamergevoel!

Tuinposters zijn er in alle vormen, maten en prints. Ze zijn natuurlijk wel net even anders dan gewone binnenposters, want ze zijn gemaakt van weerbestendig materiaal zodat hij niet beschadigt bij regen.

Het doorkijkje

Met een grote tuinposter kun je je tuin groter laten lijken. Zo kun je bijvoorbeeld de illusie van een doorkijk creëren. Met deze posters lijkt het net of je tuin nog een extra stukje heeft, en dat is hartstikke leuk!

Tropische vibes

In Nederland is het niet altijd even zonnig, maar dit kun je wel zo laten lijken! Met een grote poster met een tropisch strand of mooie palmbomen creëer je de illusie dat het in jouw tuin ook zo zonnig is. Perfect voor de Ibiza tuin of voor als je net iets meer ‘zon’ in je tuin wil.

Inspirerende quote

Quotes in huis kunnen hartstikke leuk zijn, maar in je tuin ook! Een middelgrote poster met een leuk tekstje aan de muur kan je tuin helemaal afmaken. Het staat gezellig en geeft een persoonlijke touch.

Buitenkunst

Om binnen echt naar buiten te halen, kun je ook een echt kunstwerk ophangen. Een echt kunstwerk op het juiste materiaal dan. Je kunt er een lijst van hout omheen schroeven zodat het net echt lijkt. Hang hem op boven de tuinbank en het lijkt net op je woonkamer.

Julia van Rijn
ID: 8384

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven