Huis
Tuin
Video

Ideaal alternatief voor de parasol: kies voor een schaduwdoek

Schijnt de zon, dan zitten we graag buiten. Toch is het niet altijd even lekker en gezond om in de volle zon te zitten. Op zoek naar een goed alternatief voor de parasol? Een schaduwdoek biedt uitkomst!

Driehoekig

Schaduwdoeken vind je vaak in een driehoekige vorm. Dat maakt ze perfect om een moderne en strakke touch te geven aan de tuin. Een exemplaar in een donkerdere kleur geeft daarnaast juist een warme en gezellige uitstraling, terwijl je het hoofd koel houdt.

Bevestiging

De juiste schaduwdoek kun je aan de muur, de vloer, een paal of zelfs een boom bevestigen. Daarnaast zijn ze in allerlei maten verkrijgbaar, dus je hoeft je dus niet druk te maken dat je niet genoeg ruimte hebt voor de bevestiging.

Groot doek

Schijnt de zon vol op het terras en heb je een grote zithoek, ga dan voor een groot exemplaar zoals hieronder die alles bedekt. Ideaal en lekker koel!

Net even anders

Deze variant ziet er net even anders uit dan de gemiddelde versie, natuurlijk doordat het eigenlijk allemaal kleine schaduwdoekjes zijn. Perfect voor als je half in de zon en half in de schaduw wil zitten. 

Christa Koeyvoets
ID: 8292

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven