Huis
Tuin
Video

Waanzinnig mooi om te zien: de specht in slow motion

Spechten zijn wonderlijke beesten. Ze zien er niet alleen prachtig uit, ze maken ook nog eens geinig geluid als ze met hun snavel in de bomen tikken. Heb je er ooit over nagedacht hoe dat eruitziet in slow motion? Zo!

Specht in slow motion

Spechten pikken in een razendsnel tempo met hun snavels in boomstammen om vervolgens met hun kleverige tong insecten uit de boom los te peuteren. Ze moeten er aardig wat voor over hebben om hun eten binnen te krijgen dus. Je krijgt dan ook diep respect voor de beestjes wanneer je hun bewegingen in slow motion ziet…

Hoofdpijn?

Je zou na het zien van dat slow motionfilmpje toch denken dat ze hier haast wel een hersenschudding of op z’n minst hoofdpijn van zouden moeten krijgen, nietwaar? Nope, niet dus! Hoe dat zit zie je in dit interessante filmpje:

Spechten in je eigen tuin

Zou je in je eigen tuin ook graag spechten willen zien? Dat zou zomaar kunnen! Als je dit in je tuin ophangt is de kans vrij groot dat ze erop afkomen!

Marjolein Sintenie
ID: 8392

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven