Huis
Tuin
Video

5 foto's die bewijzen dat string lights écht niet mogen ontbreken in je tuin

Tuinverlichting is er in alle vormen, maten en kleuren. De een is meer gericht op sfeer, en de ander voor zo veel mogelijk licht in de tuin. Als je op zoek bent naar sfeerverlichting in de tuin, dan kun je volgens ons het beste gaan voor string lights. We vertellen je waarom:

String lights noem je ook wel een lichtslinger. Het is dus een slinger aan lampjes die je binnen, maar ook buiten op kunt hangen.

Festival vibes

Je hebt de string lights misschien wel eens gezien op een festival of een strandtent. Hier hangen vaak tientallen lampjes die zorgen voor een gezellige sfeer. Omdat er niet superveel licht vanaf komt maakt dit het extra knus. 

Warm gevoel

String lights hebben vaak een warmere kleur. Mede hierdoor geven ze je zo’n knus gevoel wanneer je in de tuin zit. Als je er een of twee ophangt, dan wordt het gelijk al een stuk gezelliger.

Licht

Als het licht is, dan kun je wegens energiebesparing de lampjes beter uitlaten. Dan zien ze er nog steeds leuk uit in je tuin. Er bestaan ook lichtslingers die op zonne-energie werken. Deze laden overdag op en gaan dan als het donker wordt vanzelf aan. Superhandig!

Julia van Rijn
ID: 8408

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven