Huis
Tuin
Video

Ideaal: deze tafelklem zorgt ervoor dat je ook in je tuin een lamp kunt ophangen

We proberen ook onze tuin maar al te graag een huiselijke sfeer te geven. Een paar mooie sfeerlampen boven de buitentafel zouden het dan ook helemaal af maken. Onmogelijk? Nee hoor, met deze handige tafellamp is alles mogelijk!

Tafelklem

Een tafelklem klinkt misschien niet zo gezellig, maar met de juiste decoratie staat ‘ie beeldschoon in je tuin. Wat is het? Aan beide uiteinden van de tafel bevestig je de klemmen, die daardoor een buis boven het midden van de tafel balanceren.

Lampjes

En aan die buis hang je bijvoorbeeld… verlichting! Ga voor knusse lampionnetjes, of voor strakke lampen in de vorm van een slinger van peertjes.  Ook kun je in het midden van de tafelklem een grotere lamp hangen, als een soort kroonluchter boven je eettafel. Mooi!

Alternatief

Niet zo'n fan van lampjes boven de tuintafel? Subtiel of druk, je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Aan een tafelklem kun je de mooiste planten hangen, in mooie potten of juist om de tafelklem heen gewikkeld.

Christa Koeyvoets
ID: 8379

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven