Huis
Tuin
Video

Droomplek: in deze Twentse tiny houses kun je sterren kijken vanuit bed!

Op zoek naar een romantische getaway? Of ben je gewoon gek op sterren kijken, het liefst vanuit je bed? Dan is dit jouw ultieme droomplek.

Deze knusse tiny houses op een boerenerf in het Twentse Ootmarsum hebben namelijk glazen koepelraampjes boven het bed én telescopen zodat je vanuit je bed naar de prachtige sterrenhemel kunt staren!

tiny house
tiny house

Precies genoeg comfort

In totaal staan er op het boerenerf tien kubushuisjes van 9m², die de eigenaren van het erf zelf hebben ontworpen. “De Sterrenkubus wil een ervaring bieden die het dichtst bij het slapen onder de sterrenhemel komt,” vertelt één van de eigenaren Annette van Gaalen aan De Volkskrant. Maar dan wel met een beetje luxe. Zo komt er een opgemaakt bed, een verzorgd ontbijtje én een warme douche bij kijken. “Alle comfort, maar niet meer dan nodig is.”

tiny house

Drie arrangementen

Je kunt kiezen uit drie verschillende arrangementen. Zo krijg je bij ‘Stralend Staren’ een stoofpot geserveerd én wordt het ontbijt ‘s ochtends naar je hut gebracht. Bij het arrangement ‘Vuur & Vlam’ kun je in het najaar ook nog voor een kampvuur en een bokbiertje kiezen. En bij ‘Slooow Easy Weekend’ kun je een heus 4-gangen diner verwachten.

De huisjes zijn te huren vanaf €85 en zijn te boeken via de website.

Marjolein Sintenie
ID: 8431

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven