Huis
Tuin
Video

Trampoline schoonmaken? Zo doe je dat heel makkelijk

Een trampoline is als kind (en stiekem ook als ouder) een van de leukste dingen om mee te spelen. Het is actief, je bent lekker buiten en je kunt gewoon lekker losgaan. Toch wordt hij op den duur wel een beetje vies. Zo los je dit op.

Je trampoline ligt waarschijnlijk vol met viezigheid van buiten, maar ook van de kinderen. Een schoonmaakbeurt is op den duur dus wel nodig.

Hoe maak je een trampoline schoon?

De trampoline schoonmaken is vrij simpel. Je moet er alleen wel even tijd voor maken, want hij is natuurlijk redelijk groot.

Stap 1

Veeg eerst al het grote vuil van de trampoline af. Denk aan blaadjes en takjes van buiten. Dit kun je gewoon doen met een zachte bezem. Doe het wel voorzichtig, want je wil de trampoline niet beschadigen.

Stap 2

Maak vervolgens het springdoek schoon. gebruik hiervoor alleen lauwwarm water en een zachte doek. Met schoonmaakmiddel of een spons beschadig je het doek, gebruik dit dus niet.

Stap 3

Maak vervolgens de afdekrand schoon met mild schoonmaakmiddel en een doekje. Groene zeep met lauw water werkt hier perfect voor. Maak hierna alles droog zodat er geen vocht achterblijft.

Stap 4

Onderhoud je trampoline nu goed. Dek hem als je hem niet gebruikt af met een afdekhoes. Zo komt er geen vuil of vocht bij. Mocht je de ruimte ervoor hebben, dan is het het beste om de trampoline in de winter op te bergen in de schuur.

Julia van Rijn
ID: 8501

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven