Huis
Tuin
Video

Aahw! Bij deze supermarkt verkopen ze nu heuse vogelvilla’s

In het voorjaar maken de vogels volop nestjes. Maak het ze een tikkeltje gemakkelijker met een vogelhuisje! En waarom niet meteen luxe? Met de vogelvilla’s die deze budgetsupermarkt nu verkoopt, trek je vast heel wat vogeltjes naar je tuin.

Vogelhuisjes

Voor veel vogels biedt een vogelhuisje een prettig onderkomen. Het geeft ze namelijk een fijne, beschutte plek waar ze rustig voor hun kroost kunnen zorgen. Vind jij het ook zo leuk om in het voorjaar jonge vogeltjes in de tuin te hebben? Overweeg dan zeker om een vogelhuisje te plaatsen.

Een luxe villa

En waarom zou je het de vogels niet lekker luxe maken? Bij Aldi hebben ze namelijk vanaf 30 april 2019 de leukste ‘vogelvilla’s’ in de aanbieding. Dit originele nestje is onder andere beschikbaar in de vorm van een strandhuis en een stacaravan, en komt met een afneembaar dak. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten: voor €6,99 beschik je al over zo’n fantastische vogelvilla voor in de tuin.

 

Bekijk ook:

 

Fotocredits:
Headerfoto: Aldi

Christa Koeyvoets
ID: 8382

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven