Huis
Tuin
Video

5 tuinen die bewijzen dat wit heel goed kan in de achtertuin

Niet veel mensen hebben een witte achtertuin. Het is onhandig, het wordt snel vies et cetera. Toch is dit het allemaal waard, want wit is hartstikke mooi. Je kunt er alle kanten mee op, dus voor ieder wat wils. Dit is het bewijs.

Je kunt je tuin zo wit maken als je zelf wilt op verschillende manieren. Wij vinden ze allemaal tof!

Witte muren

Door een muurtje of schutting in de tuin wit te verven, krijg je gelijk een hele frisse look. Het staat zomers en brengt net iets meer diepte in je tuin. Ook is dit een goede ondergrond voor decoratie, bijvoorbeeld tuinposters.

Mooie tuinmeubels

Tuinmeubels of kussens in het wit vergen misschien wat onderhoud, maar het staat wel hartstikke mooi. Het geeft een soort Ibiza-stijl die ongekend populair is op het moment. Met wit tuinmeubilair haal je dus de zomer naar je achtertuin.

Romantische bloemen

Voor een meer romantische sfeer plant je mooie, witte bloemen in je tuin. Denk aan hortensia’s of rozen. De bloemen zijn een subtiele, witte touch die je tuin toch een fijne sfeer geven.

Black and white

Vind je all white toch te heftig? Je kunt het makkelijk combineren met alle kleuren die je maar wilt. Wij zijn fan van de zwart-wit tuin. Het zwarte geeft een stoere look, maar het wit maakt het toch wat zachter.

Julia van Rijn
ID: 8499

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven