Huis
Tuin
Video

Buitenkijker: heerlijke Ibiza sferen in eigen tuin

Claire en Marvin zijn helemaal gek van Ibiza! Claire heeft twee keer zeven maanden op Ibiza gewerkt en samen pakt het stel voor de vakantie elk jaar het vliegtuig naar dit heerlijke eiland. Voor Claire en Marvin is Ibiza een geweldige bron van inspiratie! De relaxte sfeer en de prachtige natuur vormen volgens hen de perfecte combinatie. Deze sfeer wilden ze graag dichter bij huis hebben, samen hebben zij daarom de tuin helemaal in Ibiza stijl aangelegd!

Een creatief team

Toen Claire een jaar geleden in Ibiza zat heeft Marvin zich beziggehouden met de verbouwing van de tuin. Claire verzorgde vanuit Ibiza de inspiratie moodboards en Marvin ging in Nederland met de tuin aan de slag. Dit supercreatieve stel vult elkaar dus erg goed aan. De tuin zag er totaal anders uit toen Claire en Marvin het huis kochten, dus ze konden flink aan de slag! Het stel heeft alles omgegooid, maar wel verschillende materialen hergebruikt. Zo is het muurtje gemaakt van de schuur die er eerst stond. 

Tropische planten

Het uitzoeken van de juiste planten was wat lastiger. Claire stuurde Marvin op pad naar tuincentra waar hij zichzelf voor de aankoop de volgende vraag moest stellen: ‘Zou je deze plant tegenkomen op de Nederlandse camping?’. Alleen als het antwoord op deze vraag ‘nee’ was mocht de plant mee naar huis. Deze vraag heeft aan het resultaat te zien goed geholpen!

Ook Tom had voor het stel nog wat extra planten mee die niet kunnen ontbreken in een echte Ibiza tuin. De bananenplant past supergoed bij de Ibiza stijl. Helaas kan deze plant niet goed tegen de vorst, dus tijdens koude dagen moet de plant naar binnen verplaatst worden of goed worden ingepakt. Ook de exotische eucalyptusplant past perfect bij de Ibiza sferen en staat geweldig in de tuin van Claire en Marvin.

Een Ibiza-paradijs

Om in de tuin lekker te kunnen relaxen hebben Claire en Marvin zelf een daybed gemaakt voor in het grasveld. Daarnaast is er op het grasveld ook nog genoeg plek om op een kleedje met vrienden heerlijk te genieten van een glas wijn.

Zodra het weer het toelaat gooit het stel de openslaande deuren open en genieten zij ook binnen van de zon. Met deze deuren zijn zij ontzettend blij, het geeft een prachtige verlenging en een vrij gevoel. Dit maakt de hippie-vibe helemaal compleet. De tuin van Claire en Marvin is een echt Ibiza-paradijs!

Daphne van Kaam
ID: 9304

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven