Huis
Tuin
Video

Van bouwplaats naar sfeervolle, duurzame tuin!

Giedo en Maxime hebben een klushuis gekocht in Heiloo en zijn flink aan het verbouwen. Aan de tuin komen ze echter niet toe en daar helpt Tom graag een handje bij!

Duurzame tuin

Giedo en Maxime willen graag een duurzame, sfeervolle tuin waar ruimte is om zelf wat kruiden en groenten te verbouwen. Tom weet wat hem te doen staat en begint met het leeghalen van de tuin. Eén deel hebben Giedo en Maxime zelf al gedaan, dat is handig!

Privacy en groen

Als de tuin leeg is begint Tom met het planten van een appelboom, die hen straks niet alleen voorziet van een lekker appeltje maar ook wat privacy geeft. Wat nog meer privacy biedt, zijn de hagen die hij plaatst als schutting, zo is de bouwplaats naast hun huis ineens verdwenen!

Na werken komt relaxen!

Achterin de tuin plaatst Tom een kasje, waarin Gido en Maxime straks hun eigen groenten en kruiden kunnen gaan verbouwen. Hij zet er gelijk wat planten in, dan kunnen ze straks gelijk aan de slag! Er komt ook nog een overkapping in de tuin, waar straks een heerlijke loungeset onder komt te staan. Fijn na een ochtendje moestuinieren!

Eitje erbij?

Als kers op de taart bouwt Tom een kippenhok, zodat ze straks iedere dag verse eitjes hebben! Er wordt een tafel geplaatst in het midden van de tuin en de laatste puntjes worden op de i gezet, de tuin is af!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI
Gardena
Capi Europe
In-Lite Design
Proven Winners
Terras & Trends
Weber-Stephen Holland 

MET DANK AAN
Bosch  
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
Royal Well

Lobke Taal
ID: 8438

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven