Huis
Tuin
Video

Dit zijn de meest jaloersmakende tuinen op Funda

Een drankje in je hand, het zonnetje schijnt, op de achtergrond springt iemand in een zwembad… we zouden allemaal wel een prachtige, grote tuin willen. Helaas is dat niet bij iedereen het geval. Maar: dromen mag!

We hebben de meest jaloersmakende tuinen van Funda voor je verzameld. Zou jij ook wel zo’n tuin willen?

Modern

Wát een tuin, en wát een prijskaartje… voor €3.100.000 ben je de gelukkige eigenaar van dit kavel in Amstelveen. Wij zien het al helemaal voor ons: eerst een lekkere duik, en daarna genieten van een drankje op de steiger.

Plantenparadijs

Ben jij een liefhebber van de natuur, dan voel jij je vast en zeker thuis in deze zonnige tuin in Dorst. Gevuld met mooie grote bomen ligt deze kavel ook nog eens op een ideale locatie: tegenover het natuurgebied ‘Boswachterij Dorst’.

Kampvuur

Deze tuin met zwembad in Nederweert (Limburg) voelt zowel luxe als knus. Als wij zo’n haard met overkapping in onze tuin hadden, zouden we het wel weten!

Fleurig

Een tuin hoeft niet per se de grootte van een voetbalveld te hebben om jaloersmakend te zijn, zo bewijst deze tuin in Sassenheim. De perfect verzorgde planten en bloemen laten óns in ieder geval glunderen.

Romantisch

Deze tuin lijkt regelrecht uit een romantisch sprookje te komen. In een van de mooiste dorpjes van Limburg, Thorn, vind je deze bebloemde tuin met zwembad waar wij wel een duik in zouden willen nemen.

Christa Koeyvoets
ID: 7883

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven