Huis
Tuin
Video

Funda vondst: dit huis heeft een wel héél onverwachte achtertuin

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Dit keer een huis met een tropische achtertuin!

Verrassing in de achtertuin

Je zou er zo langsrijden, dit huis in Rijswijk ziet er namelijk vanaf de voorkant heel normaal uit! Maar niets is minder waar, de achtertuin is namelijk een klein stukje Spanje in ons koude kikkerlandje. Voorzien van een zwembad mét fonteintje, een overkapping met een bed aan touwen en… palmbomen.

Verkoeling

Als de Nederlandse zon je een beetje te veel wordt kan je lekker onder de overkapping genieten van het uitzicht op de zee, je hebt er alleen maar een klein beetje inlevingsvermogen voor nodig. Loopt het zweet over je voorhoofd? Gelukkig is de tuin ook voorzien van een buitendouche, ideaal!

Eerste rang

Als je het zwemmen en zonnen zat bent hebben we nog iets leuks voor je in petto: vanuit het dakraam in één van de slaapkamers kijk je namelijk uit op de plaatselijke voetbalvereniging, een seizoenskaart voor FC Barcelona is zóóó 2016. 

Ben je benieuwd naar het huis dat hoort bij deze achtertuin? Hier kun je even binnenkijken.

Lobke Taal
ID: 7918

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven