Huis
Tuin
Video

Van kale zandbak tot prachtige tuin voor het hele gezin!

In de tweede aflevering van dit seizoen gaat Tom aan de slag in de tuin van Bram en Eva, of beter gezegd: de zandbak van Bram en Eva. Doordat ze nog maar net zijn verhuisd naar Apeldoorn en Eva kort geleden bevallen is van een derde dochter, is het stel nog niet aan de tuin toegekomen. Deze tovert Tom, samen met Huib, om tot een prachtige droomtuin. Bekijk hier het eindresultaat!

Bram en Eva wilden graag met het hele gezin buiten kunnen eten. Om deze reden is er een grote eettafel in de achtertuin gezet. Deze plek is bewust gekozen, omdat het naast het huis is. Zo kunnen ze op zonnige dagen lekker in de schaduw zitten. Dit gedeelte is betegeld, om het een strakke look te geven.

Het was de grote wens van Bram om de keuken van binnen naar buiten door te trekken in de tuin. Aangezien hij graag kookt, maar tegelijkertijd ook het liefst buiten is, heeft Huib rekening gehouden met een buitenkeuken. Zo kan hij heerlijk kokkerellen, terwijl zijn vrouw lekker kan loungen in de zithoek en de kinderen in de tuin spelen. De tuin is afgebakend met een haagbeuk, zodat ze wat meer privacy hebben maar de omgeving wel luchtig blijft.

De twee oudste dochters van Bram en Eva hadden als grootste wens een trampoline voor in de tuin. Hier heeft Tom natuurlijk gehoor aan gegeven, door een mooie maar ook veilige trampoline te plaatsen. Zo kunnen de meiden de hele dag rondspringen. Ook hebben ze een mooie schommel opgehangen aan de pergola, die Tom uiteraard even getest heeft!

Esmée Duindam
ID: 9204

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven