Huis
Tuin
Video

Geweldig! Keukenhof laat je op deze manier alsnog genieten van hun prachtige bloementuin

Ook dit jaar staat bloemenpark Keukenhof in Lisse er weer prachtig bij, maar helaas kunnen we het dit keer niet met eigen ogen meemaken. Althans… niet in real life, maar Keukenhof heeft hier iets leuks op bedacht: een online videotour!

Keukenhof: Van 1,5 miljoen bezoekers naar 0 bezoekers

Bloemenpark Keukenhof in Lisse is één van de grootste toeristentrekpleisters van Nederland, met jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen bezoekers. Tot dit jaar. Vanwege de coronacrisis is het bezoekersaantal dit jaar helaas op 0 blijven hangen. Maar… gelukkig heeft Keukenhof hier iets moois op bedacht. Sinds kort stellen ze een virtuele tour beschikbaar, zodat je thuis ook kunt genieten van de overweldigende bloemenpracht. Maar dan gewoon vanuit je luie stoel!

Voorjaarstip: tijd om de tuin gezellig te maken
Tuinieren

Rondleiding via YouTube

Zo plaatsen ze op hun YouTube-kanaal prachtige video’s van de tuin in bloei, zodat je toch nog kunt zien hoe mooi het park momenteel in bloei staat met de meer dan 7 miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen. En binnenkort staat ook de bijzondere zwarte tulp weer bloei, iets waar de medewerkers van Keukenhof weer erg naar uit kijken, en wij nu dus ook! 

  

Je kunt het park zelfs 360º rond bekijken! 

...maar komen er ook verschillende medewerkers van Keukenhof aan het woord die een rondleiding geven en hun favoriete plekken in het bloemenpark laten zien. Zo laten tuinmannen André en Owen hun favoriete plekken en bloemen zien:

Wordt vervolgd...

Maar houd vooral het YouTube-account van Keukenhof goed in de gaten, want meerdere keren per week plaatsen ze nieuwe video’s, zodat je alsnog (virtueel) door het héle bloemenpark bent gewandeld!

Marjolein Sintenie
ID: 10393

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven