Huis
Tuin
Video

Onderhoudsvriendelijk én luxe: de nieuwe tuin van Martijn en Maaike

Deze week ging Tom aan de slag in Bunschoten-Spakenburg, waar de tuin van Martijn en Maaike wel een make-over kon gebruiken. Ze willen graag een tuin die onderhoudsvriendelijk en functioneel is, en hij mag er wel een beetje luxe uitzien. Zou het Tom gaan lukken?

First things first

Tom begint ook deze week weer met het leeghalen van de tuin. Hij moet wel een beetje voorzichtig doen, want de boom die in de tuin staat gaat naar de zus van Maaike. Nu er ruimte is gemaakt om nieuwe bomen te planten begint Tom met vier berken, die hij plaatst in een vierkant. Hij kiest voor de berk omdat dit een sierlijke boom is en omdat hij met zijn witte bast goed past bij het ontwerp van de tuin.

Groen!

Om het vierkant goed te accentueren plant Tom het hele vierkant vol met buxussen. Hij snoeit ze strak én plaatst in het midden van het perk een buxusmotten-val, voor de zekerheid! Als hij klaar is met de buxussen plaatst hij tegen de schuttingen een kant-en-klaar haag. Die de tuin in no-time een stuk groener maken!

Buitenspelen

Als het grootste gedeelte van de beplanting erin zit begint Tom met het betegelen van de tuin en legt hij een grasmat aan. De dochter van Martijn en Maaike, Lux, moet nog wel heel even wachten tot ze daarop kan spelen, het gras heeft tijd nodig om een beetje aan zijn nieuwe plek te wennen.

Puntjes op de i

Tijd om de tuin in te gaan richten! Onder de overkapping komt een mooie matzwarte loungeset om gezellig te chillen en tegen de gevel aan komt een riante eettafel te staan. Tijd om te kletsen is er niet: de nieuwe BBQ wordt ook gelijk uitgeprobeerd. Het is je weer gelukt hoor Tom!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena
Citroën Nederland
MBI De Steenmeesters
Pokon
Proven Winners
Weber-Stephen Holland 

MET DANK AAN
Bosch  
Engelbert Strauss
In-Lite Design

Lobke Taal
ID: 8240

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven